15.8 C
Chania
Thursday, March 28, 2024

Κρητικός δημιούργησε αντιδραστήρα που αποθηκεύει αποφάγια και παράγει μεθάνιο για θερμανση | Βίντεο

Ημερομηνία:

Ο άνθρωπος που πριν από 4 χρόνια μας εντυπωσίασε με την πατέντα του κάνοντας μία μηχανή χαμηλού κυβισμού να κινηθεί χρησιμοποιώντας ως καύσιμο τη ρακί επανέρχεται στο προσκήνιο με νέα πατέντα πιο επίκαιρη από ποτέ.

Πρόκειται για το Νίκο Ηλιάδη, ανήσυχο μυαλό, που δημιούργησε έναν αντιδραστήρα ο οποίος αποθηκεύει το μεθάνιο και το μετατρέπει σε βιοκαύσιμο για να… ζεσταθούμε!

Όπως είπε χαρακτηριστικά στην εκπομπή «Καλό Μεσημέρι», το μόνο που χρειάζεται για να λειτουργήσει είναι τα δικά μας αποφάγια ή οργανικά απόβλητα του σπιτιού μας όπως, λαχανικά, κρέας, φρούτα, γρασίδι κ.α. Μάλιστα δήλωσε πως λειτουργεί με όλους τους κανόνες ασφαλείας και μπορεί να τοποθετηθεί ακόμα και στο μπαλκόνι μας.

  

neakriti.gr

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ