24.8 C
Chania
Wednesday, June 26, 2024

Κρητικός ιερέας δείχνει πώς να φτιάξετε τους πιο ξεχωριστούς Σταυρούς για την Κυριακή των Βαΐων

Ημερομηνία:

Viral έχει γίνει τις τελευταίες ημέρες στο facebook το βίντεο με τον παπά Μανώλη Κοσιδεκάκη να δημιουργεί περίτεχνους Σταυρούς για την Κυριακή των Βαΐων!

Ο ιερέας, από το χωριό Πατσίδερος του Δήμου Μινώα Πεδιάδας, μέσα από ένα μοναδικό tutorial βίντεο δείχνει πώς μπορούμε κι εμείς να φτιάξουμε Σταυρούς με βάγια.

Με απλό και κατανοητό τρόπο και αργά βήματα ώστε να μπορεί να ακολουθήσει την διαδικασία ο καθένας από εμάς ο παπά Μανώλης φτιάχνει τους Σταυρούς που θα κοσμήσουν την Κυριακή τους ναούς όλης της Κρήτης και θα μοιραστούν και στους πιστούς.

Ο παπά Μανώλης, με καταγωγή από την Ιεράπετρα υπηρέτησε επί 50 έτη στον Ιερό Ναό Γενεσίου της Θεοτόκου στον Πατσίδερο, ενώ έμεινε πιστός στο έργο του και μετά τη συνταξιοδότησή του.

Δείτε το βίντεο:

 

"google ad"

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Η Μόσχα προειδοποιεί για μοιραία τραγωδία αν οι Δυτικοί υποτιμήσουν την αποφασιστικότητά της

Ο Ρώσος αναπληρωτής υπουργός Εξωτερικών Σεργκέι Ριαμπκόφ δήλωσε σήμερα...

Σε ποιες περιοχές στα Χανιά απογορεύεται η κολύμβηση

Οι ακτές της Περιφερειακής Ενότητας Χανίων κρίνονται ΚΑΤΑΛΛΗΛΕΣ για...

MyCoast: «Βροχή» καταγγελιών στην πλατφόρμα για τις αυθαιρεσίες σε παραλίες – 150 καταγγελίες στα Χανιά

Εκατοντάδες είναι οι καταγγελίες για παράνομες ξαπλώστρες και όχι μόνο στην πλατφόρμα...