18.8 C
Chania
Friday, May 3, 2024

Κρητικός ο άνδρας που φέρεται να αυτοκτόνησε από τον Λευκό Πύργο

Ημερομηνία:

Καταγωγή από την Κρήτη έχει ο άτυχος 34χρονος άνδρας που βρήκε τραγικό θάνατο, πέφτοντας από το μνημείο του Λευκού Πύργου στη Θεσσαλονίκη.

Σύμφωνα με πληροφορίες του thestival.gr, οι αστυνομικοί κατάφεραν και τον ταυτοποίησαν από ένα τατουάζ διαμάντι που είχε στο στήθος του.

Η σορός του μεταφέρθηκε στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Θεσσαλονίκης, στα Διαβατά.

Αυτοκτονία δείχνουν τα στοιχεία

Η αυτοκτονία είναι το επικρατέστερο σενάριο σύμφωνα με τις Αρχές, για την υπόθεση της πτώσης ενός 34χρονου το μεσημέρι της Δευτέρας από τον Λευκό Πύργο.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, όλα τα στοιχεία που έχει η αστυνομία δείχνουν πως ο 34χρονος αυτοκτόνησε. Το βιντεοληπτικό υλικό από τις κάμερες ασφαλείας του Λεύκου Πύργου, όπως αναφέρει το thestival.gr δίνουν την απάντηση, καθώς φέρεται να απεικονίζεται ο 34χρονος να παίρνει φορά, να υπερπηδά το προστατευτικό κάγκελο και τελικά να πέφτει στο κενό.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν πως ο 34χρονος την στιγμή της πτώσης του, χτύπησε αρχικά στο περβάζι ανάμεσα στις πολεμίστρες και στη συνέχεια κατέληξε στο έδαφος. Αυτόπτης μάρτυρας από τη μεριά του ανέφερε πως ο 34χρονος χτύπησε και στο κλαδί δέντρου πριν καταλήξει στο σημείο όπου βρέθηκε νεκρός. Σημειώνεται πως το τραγικό συμβάν έγινε πριν τις 14:00 το μεσημέρι.

Άμεσα στο σημείο έσπευσαν δυνάμεις της ΕΛΑΣ καθώς και ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ, όμως παρά τις προσπάθειες των διασωστών να τον επαναφέρουν, κατέληξε.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ