12.8 C
Chania
Saturday, December 20, 2025

– “Κτυπάνε αναρχικοί τα παιδιά μας!” – “Δικοί μας είναι ρε, τι λες;” | Βίντεο

Ημερομηνία:

Είναι γνωστό ότι μεταξύ αυτών που υποστήριξαν τις καταλήψεις για τη Μακεδονία υπήρχαν και άνθρωποι που έχουν μία ιδιαίτερη σχέση με την ακροδεξιά, όμως αυτό που έκανε “μακεδονομάχος” στη Θεσσαλονίκη αν μη τι άλλο αποτυπώνει μια γραφικότητα ακόμη και στις γκαιμπελίστικες πρακτικές.

Στο βίντεο που παρουσιάζουμε “αγανακτισμένος Μακεδονομάχος” περιγράφει τα τεκταινόμενα στο βίντεο που τραβά με το κινητό του. Σύμφωνα με την περιγραφή οι αναρχικοί επιτέθηκαν στους μαθητές, τους πετούν μολοτοφ και αυτός φωνάζει να φύγουν τα παιδιά για να μην κτυπήσουν.

Λέει χαρακτηριστικά:

“Χτυπάνε οι αναρχικοί τα παιδιά! Που είστε ρε;”

Εκείνη τη στιγμή όμως περνά συναγωνίστρια που έκληκτη και αυτή από την αγωνία του και καθώς κοιτάζει για να διαπιστώσει και η ίδια τα γεγονότα του λέει:

“Δικοί μας είναι ρε, τι λες;”

Για να της απαντήσει αυτός:

“Ξέρω μωρέ ξέρω, εντάξει… Κοίταξε να δεις… Ο πόλεμος δεν παίζεται έτσι… όπως τον παίζουν κι αυτοί τον πόλεμο”

[youtube url=”https://www.youtube.com/watch?v=HUAMkAgEkds;”]

Δείτε όλο το βίντεο:

https://www.facebook.com/alfavita.gr/videos/%CF%87%CF%84%CF%85%CF%80%CE%AC%CE%BD%CE%B5-%CE%B1%CE%BD%CE%B1%CF%81%CF%87%CE%B9%CE%BA%CE%BF%CE%AF-%CF%84%CE%B1-%CF%80%CE%B1%CE%B9%CE%B4%CE%B9%CE%AC-%CE%B4%CE%B9%CE%BA%CE%BF%CE%AF-%CE%BC%CE%B1%CF%82-%CE%B5%CE%AF%CE%BD%CE%B1%CE%B9-%CF%81%CE%B5-%CF%84%CE%B9-%CE%BB%CE%B5%CF%82/933859216804053/

Δεν μπορούν όλοι να πληρώσουν. Και το σεβόμαστε.

Αν βρίσκεσαι σε δύσκολη οικονομική κατάσταση, συνέχισε να μας διαβάζεις δωρεάν. Η ενημέρωση πρέπει να παραμένει προσβάσιμη για όλους.

Αν όμως μπορείς, στήριξέ μας σήμερα. Ορίστε δύο καλοί λόγοι για να το κάνεις:

  1. Η στήριξή σου ενισχύει άμεσα την ποιότητα και την ανεξαρτησία της δημοσιογραφίας μας.
  2. Κοστίζει λιγότερο από έναν καφέ και η διαδικασία διαρκεί λιγότερο από 1 λεπτό.

Επίλεξε σήμερα να γίνεις συνδρομητής ή δωρητής.

Γίνε συνδρομητής

Σας ευχαριστούμε θερμά.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις - Γίνετε συνδρομητές!

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Σκάνδαλο ΟΠΕΚΕΠΕ: Ντόμινο εξελίξεων – Στο στόχαστρο των Αρχών εκατοντάδες άτομα

Σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες Αρχών σε διάφορες περιοχές...

ΟΗΕ: “Η Γάζα δεν βρίσκεται πλέον σε κατάσταση λιμού”

Η Γάζα δεν βρίσκεται πλέον σε κατάσταση λιμού, όπως...

Στη δημοσιότητα βγαίνουν τα αρχεία Έπσταϊν μετά από πολύμηνη καθυστέρηση της κυβέρνησης Τραμπ

Σήμερα, Παρασκευή 19 Δεκεμβρίου, αναμένεται η δημοσίευση των πολυαναμενόμενων αρχείων...