17.8 C
Chania
Tuesday, May 14, 2024

Κυβερνητική δέσμευση: Καμία κατάσχεση πρώτης κατοικίας – Δωρεάν νομικές υπηρεσίες σε φτωχούς δανειολήπτες

Ημερομηνία:

Καμία πρώτη κατοικία δεν πρόκειται να μπει σε πλειστηριασμό το 2017, διαβεβαιώνει ο υπουργός Δικαιοσύνης Σταύρος Κοντονής, κατά τη διάρκεια της ομιλίας του στο ΚΥΣΚΟΙΠ που συνεδρίασε υπό τη προεδρία του Αντιπροέδρου Γιάννη Δραγασάκη.

Συγκεκριμένα, επισήμανε ότι θα παρέχονται δωρεάν νομικές υπηρεσίες σε δανειολήπτες με χαμηλά εισοδήματα. Παράλληλα, ο Ειδικός Γραμματέας Διαχείρισης Ιδιωτικού Χρέους, Φώτης Κουρμούσης, δήλωσε ότι θα δημιουργηθούν 120 γραφεία εξυπηρέτησης δανειοληπτών σε ολόκληρη τη χώρα.

Ο υπουργός Υγείας Ανδρέας ξανθός ανακοίνωσε ότι θα συσταθούν 240 Τοπικές Μονάδες Υγείας (To.M.Y) σε 60 αστικές περιοχές της χώρας με δυνατότητα κάλυψης περισσότερων από 2 εκατομμύρια πολιτών.

Η υπουργός Εργασίας Εφη Αχτσιόγλου παρουσίασε το σχέδιο για την εξυπηρέτηση των πολιτών από το υπουργείο Εργασίας και το Σώμα Επιθεώρησης Εργασίας με τη δημιουργία νέων υπηρεσιών.

Συνολικά, τρεις κατηγορίες υφιστάμενων δομών και υπηρεσιών αναδιοργανώνονται και προστίθενται άλλες τρεις κατηγορίες νέων δομών και υπηρεσιών τοπικού και περιφερειακού χαρακτήρα.

 

topontiki.gr

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Δημογραφικό: Θα τα βρούμε… μπαστούνια, παγκοσμίως – Δεν υπάρχουν αρκετά μωρά

Ο κόσμος βρίσκεται αντιμέτωπος με ένα δημογραφικό ορόσημο. Σύντομα,...

Ηλεκτρονική δηµοπρασία για παραλίες στα Χανιά

Με ηλεκτρονική δηµοπρασία θα γίνει η παραχώρηση του δικαιώµατος...

Περιβαλλοντική δράση από το 1ο Πειραματικό Γυμνάσιο Χανίων

Δράση με θέμα “Αυτόματη Δασοπροστασία – Χρήστος Μουλας” διοργανώνει...

Ο Περιφερειάρχης Κρήτης στηρίζει τα αιτήματα των εργαστηριακών γιατρών

Τη στήριξή του στα αιτήματα των εργαστηριακών γιατρών και...