25.5 C
Chania
Παρασκευή, 19 Ιουνίου, 2026

Κυκλοφοριακές Ρυθμίσεις από τον Δήμο Χανίων για την Ευρωπαϊκή Ημέρα Χωρίς ΙΧ

Ημερομηνία:

Από το Τμήμα Φωτεινής Σηματοδότησης – Ηλεκτροφωτισμού – Οδοσήμανσης και Κυκλοφοριακών Θεμάτων του Δήμου Χανίων ανακοινώνεται ότι, λόγω της διεξαγωγής του ποδηλατικού αγώνα και διοργάνωσης ποδηλατοπορείας, στο πλαίσιο της Ευρωπαϊκής Ημέρας Χωρίς Αυτοκίνητο, αύριο Πέμπτη 22-9 από τις 15.00 έως τις 17.00 διακόπτεται η κυκλοφορία και στάθμευση των οχημάτων στις οδούς:

Μουσούρων – Τσουδερών – Πλατεία Μαρκοπούλου,

καθώς επίσης παρεμποδίζεται η κυκλοφορία και στάθμευση των οχημάτων στην οδό Νικηφόρου Φωκά έως τη συμβολή της με την Πλατεία Μαρκοπούλου.

Παράλληλα, διακόπτεται η κυκλοφορία και στάθμευση των οχημάτων την ίδια ημέρα στην οδό  Τζανακάκη από το ύψος του Δημοτικού Κήπου μέχρι τη Δημοτική Αγορά για τις ώρες 18.00 μέχρι 20.00.

Η κυκλοφορία των οχημάτων θα διεξάγεται από τους παράπλευρους δρόμους.

Δεν μπορούν όλοι να πληρώσουν. Και το σεβόμαστε.

Αν βρίσκεσαι σε δύσκολη οικονομική κατάσταση, συνέχισε να μας διαβάζεις δωρεάν. Η ενημέρωση πρέπει να παραμένει προσβάσιμη για όλους.

Αν όμως μπορείς, στήριξέ μας σήμερα. Ορίστε δύο καλοί λόγοι για να το κάνεις:

  1. Η στήριξή σου ενισχύει άμεσα την ποιότητα και την ανεξαρτησία της δημοσιογραφίας μας.
  2. Κοστίζει λιγότερο από έναν καφέ και η διαδικασία διαρκεί λιγότερο από 1 λεπτό.

Επίλεξε σήμερα να γίνεις συνδρομητής ή δωρητής.

Γίνε συνδρομητής

Σας ευχαριστούμε θερμά.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις - Γίνετε συνδρομητές!

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Παρά τις αντιδράσεις, έκλεισε και σήμερα το Φαράγγι της Σαμαριάς

Όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο ΟΦΥΠΕΚΑ: Σήμερα, 19 Ιουνίου...