27.8 C
Chania
Tuesday, April 23, 2024

«Κυρίες και κύριοι της Ε.Ε., στις 5 Ιουλιου λέμε ΌΧΙ. ΔΕΝ ΜΑΣ ΤΑΠΕΙΝΩΝΕΤΕ ΑΛΛΟ!»: Επιστολή μιας κρητικιάς μετανάστρια στους ευρωπαίους «εταίρους»

Ημερομηνία:

Η Νίκη Λατινάκη αναγκάστηκε να φύγει από τη χώρα και τα Χανιά εξαιτίας των πολιτικών των μνημονίων. Με σειρά επιστολών της έχει απευθυνθεί στους ισχυρούς του κόσμου. Σήμερα στέλνει ανοιχτή επιστολή προς τους ευρωπαίους εταίρους και τους λέει:

«Απαιτούμε Λευτεριά, δημοκρατία, δικαιοσύνη. Θα μας βρείτε μπροστά σας. Θα υπερασπιστούμε για μια ακόμη φορά την τιμή, τις αξίες, την αξιοπρέπεια της Ελλάδος μας.»

 Ακολουθεί ολόκληρη η επιστολή:

 Κυρίες και κύριοι της Ε.Ε.

Στης 5 Ιουλίου ο Ελληνικός λαός για μια ακόμη φορά θα βροντοφωνάξει: “ΟΧΙ!!!!!!!!!!!!!!”

Η Ιστορία μας είναι γραμμένη με χιλιάδες ΌΧΙ .

Kυρίες και κύριοι,

Εδω και πέντε χρόνια κάθε μέρα ο υπερήφανος Ελληνικός λαός στενάζει κάτω από την αδίστακτη μπότα σας. Μια χούφτα αχυράνθρωποι της Ε.Ε. χωρίς κανένα συναίσθημα, καμιά λογική, προσπαθείτε με μένος να αφανίσετε την χώρα μας.

Όλοι σας εκεί, καθισμένοι στην στρογγυλή τράπεζα, με ελαφρά την συνείδηση (αν έχετε) αποφασίζετε για τις ζωές εκατομμυρίων ανθρώπων.

Μια χούφτα διεστρεμμένων, ακαμάτηδων, όπου θέλετε με το έτσι θέλω να μας υποτάξετε. Να μας ταπεινώσετε.

Τα τελευταία πέντε χρόνια μαζί με τα δυο δοσίλογα κόμματα Ν.Δ και ΠΑΣΟΚ δεν αφήσατε τίποτα όρθιο στην χώρα μου .

Φτωχοποιήσατε την Ελληνική κοινωνία, καταστρέψατε το μέλλον και τα όνειρα χιλιάδων νέων ανθρώπων.

Αναγκάσατε εκατοντάδες χιλιάδες από αυτούς να πάρουν το δρόμο της ξενιτιάς.

Ισοπεδώσατε τις παραγωγικές δομές της οικονομίας. Ισοπεδώσατε τις εργασιακές συνθήκες σε επίπεδο δουλοπρέπειας και ζητιανιάς.

"google ad"

Λεηλατήσατε με δόλιο τρόπο μια πάμπλουτη χώρα όπως είναι η Ελλάδα. Όλα αυτά στο όνομα ενός χρέους που δεν είναι δικό μας. Εσείς, με τα Ελληνικά τσιράκια σας, το δημιουργήσατε.

Ξεχάσατε ποιοι δημιούργησαν τα σκάνδαλα Siemens, λίστα Χριστοφορακου, εξοπλιστικά και πόσα αλλά. Ποια χρήματα δανείζεται τον Ελληνικό λαό; Αυτά που εσεις οι τοκογλύφοι της Γερμανίας, Γαλλίας και άλλων χωρών καθώς και η ελληνική πολιτική ελίτ εργολάβων, εφοπλιστών, καναλαρχών και πολιτικών τα βάζετε στην τσέπη σας και έχετε την απαίτηση τώρα να πληρώνει ένας λαός ολόκληρος;

Δυστυχώς αυτήν την καινούρια μορφή δουλείας δεν την εφαρμόζεται μόνο στην Ελλάδα αλλά και σε άλλες Ευρωπαϊκές χώρες.

Ψεύδεστε ασύστολα όταν λέτε στα Μ.Μ.Ε, στους Ευρωπαϊκούς λαούς ότι με τα χρήματα τους στηρίζουν τον «τεμπέλη» Έλληνα. Ούτε μια δραχμή δεν πηγαίνει στον Ελληνικό λαό αλλά γυρίζουν στις δικές σας.

Αναγκάσατε χιλιάδες επιστήμονες, εργαζόμενους, να εγκαταλείψουν την Ελλάδα και να ζητήσουν αξιοπρεπή εργασία στης χώρες σας. Έτσι στηρίζουμε της δικές σας οικονομίες και οχι της χώρα μας .

Μεθοδικά, εδώ και χρόνια μας απογυμνώσατε από κάθε παραγωγική ανάπτυξη. Είχατε, έχετε τα σχέδια σας.

Ξεκινήσατε από την Ελλάδα τα σατανικά σας σχέδια διότι βρήκατε πρόσφορο έδαφος από τοις προηγούμενες δωσίλογες κυβερνήσεις που για χρόνια είσαστε συναιτεράκια σας στην μίζα και στη λαμόγια. Έχουν σειρά και οι επόμενες χώρες της Ευρώπης

Τους τελευταίους μήνες το μένος σας μεγάλωσε, εναντίον του Ελληνικού λαού ,γιατί τολμήσαμε να σηκώσουμε κεφάλι και να πούμε: ΦΘΑΝΕΙ ΠΙΑ! ΩΣ ΕΔΩ! ΛΕΥΤΕΡΙΑ!!

Νομίζετε ότι έτσι μας τιμωρείτε; Σας γέλασαν οικτρά. Σας λείπει το Yes Μan.

Χάσατε τους ντόπιους ΕΦΙΑΛΤΕΣ όπου έσκυβαν και σας έκανα υποκλίσεις με το αζημίωτο ΒΕΒΑΙΑ. Ο Ελληνικός λαός τους έστειλε στο χρονοντούλαπο της Ιστορίας κολλώντας τους την ετικέτα του ΠΡΟΔΟΤΗ. Αν δεν σας αρέσει “Ξύδι” λένε στο χωριό μου.

‘κυρίες και κύριοι’,

Πάρτε το χαμπάρι είμαστε ελεύθερο κυρίαρχο κράτος.

Στης 25 του Γενάρη ο Ελληνικός Λαός εξέλεξε νέα Ελληνική Κυβέρνηση. Με εντολή: ΛΕΥΤΕΡΙΑ, ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ, ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ!!!!! Σηκώσαμε το ανάστημα που μας αξίζει. Σπάσαμε τα καλούπια που μας βάλατε και λέμε για μια ακόμη φορά: ΌΧΙ! ΌΧΙ ΣΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ. ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΤΑΠΕΙΝΩΣΗ. ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ ΝΑ ΣΕΒΑΣΤΕΙΤΕ ΤΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΑ ΜΑΣ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ.

Απαιτούμε να επιστρέψει η Δημοκρατία στην χώρα όπου την γέννησε. Ψηφίσαμε για να αποκαταστηθεί στην χώρα μας το Σύνταγμα και οι νόμοι που τόσα χρόνια ήταν κουρελόχαρτα στα χέρια των δοσίλογων. Ψηφίσαμε για μια ανάσα ελπίδας και αξιοπρεπείας .

‘κυρίες και κύριοι΄

Στις 5 Ιουλίου ο Ελληνικός για μια ακόμη φορά θα βροντοφωνάξει: ΟΧΙ!!!!!!!!!!!!!!

Η Ιστορία μας είναι γραμμένη με χιλιάδες ΌΧΙ.

Μην ξεχνάτε ότι Η Ελλάδα ήταν αυτή που ανέκοψε τις στρατιές του Ναζιστικού άξονα, με χιλιάδες νεκρούς, λεηλασίες, αφανισμό της χώρας .

Λέμε ΟΧΙ στην φασιστοποίηση της Ευρώπης.

Οι λαοί απαιτούμε την Ευρώπη των λαών, της αλληλεγγύης και οχι την Ευρώπη των τοκογλύφων, και της φασιστικής Γερμανίας

Μας χρωστάτε, δεν σας χρωστάμε. Το ΕΥΡΩ ΣΑΣ είναι ψεύτικο, αχυρένιο σαν και εσάς.

Δεν θα σας φοβηθούμε.

Δεν θα μας τρομάξετε.

Ότι ραδιουργίες και αν κάνετε.

ΦΘΑΝΕΙ ΩΣ ΕΔΩ!

Απαιτούμε Λευτεριά, δημοκρατία, δικαιοσύνη. Θα μας βρείτε μπροστά σας. Θα υπερασπιστούμε για μια ακόμη φορά την τιμή, τις αξίες, την αξιοπρέπεια της Ελλάδος μας.

Είμαστε ΕΛΕΥΘΕΡΟ κυρίαρχο κράτος. Εμείς αποφασίζουμε για τις ζωές μας. Στις 5 Ιουλιου λέμε ΌΧΙ. ΔΕΝ ΜΑΣ ΤΑΠΕΙΝΩΝΕΤΕ ΑΛΛΟ .

Νίκη Λατινάκη

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

ΔΕΥΑΧ: Διακοπή νερού στο κέντρο της πόλης των Χανίων

Η Δημοτική Επιχείρηση Ύδρευσης Αποχέτευσης Χανίων ενημερώνει ότι την...

Κρήτη: Μοναξιά, άγχος και θλίψη βιώνουν οι Κρητικοί – Μεγαλύτερο πρόβλημα στην ενδοχώρα

Οι αγχώδεις διαταραχές έχουν γίνει κομμάτι της καθημερινότητας πάρα...

Ανατροπές στο Airbnb φέρνει το τέλος επιτηδεύματος

Σε αλλαγή του μοντέλου λειτουργίας των εταιρειών διαχείρισης ακινήτων βραχυχρόνιας...