23.8 C
Chania
Friday, March 29, 2024

Κυριάκος Μητσοτάκης: Πήρε 8.500 ευρώ ενίσχυση ως αγρότης!

Ημερομηνία:

Ήταν 23 Μαΐου όταν ο Κυριάκος Μητσοτάκης προέτρεψε τους νέους και τις νέες  να μην ασχολούνται με το πόσα χρήματα θα βγάλουν αλλά να δουν τη ζωή πιο ολιστικά.

Ο δάσκαλος που δίδασκε και λόγο δεν εκράτει, αποκαλύπτεται δυο εβδομάδες μετά, ότι πήρε οικονομική ενίσχυση ως αγρότης και μάλιστα μετά από αίτηση που κατέθεσε.

Την αποκάλυψη κάνει η εφημερίδα Documento, η οποία αναφέρει ότι ο πρωθυπουργός το 2020 και το 2021 ενισχύθηκε οικονομικά με ποσό περίπου 8.500 ευρώ από το Ευρωπαϊκό Ταμείο Εγγυήσεων (ΕΓΤΕ) και το Ευρωπαϊκό Γεωργικό Ταμείο Αγροτικής Ανάπτυξης (ΕΓΤΑΑ).

Η οικονομική ενίσχυση του αγρότη Κυριάκου Μητσοτάκη είναι νόμιμη. Το θέμα, όμως, είναι πόσο ηθική είναι ειδικά στους ζοφερούς καιρούς που ζουν εκατομμύρια πολίτες λόγω της ακραίας ακρίβειας και της πολιτικής της κυβέρνησης της ΝΔ που αντί να δίνει λύσεις, την πυροδοτεί.

Να σημειωθεί ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης είχε πάρει το 2019 αποζημίωση από τον ΕΛΓΑ για ελαιόδεντρα που είχαν υποστεί ζημιές από πλημμύρες.

Αναλυτικά το ρεπορτάζ και τα σχετικά έγγραφα που πιστοποιούν την οικονομική ενίσχυση που ζήτησε και έλαβε ο Κυριάκος Μητσοτάκης για τα αγροκτήματά του, στην εφημερίδα Documento που κυκλοφορεί εκτάκτως αύριο Σάββατο.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Θλίψη στον Δικηγορικό Σύλλογο Χανίων για τον θάνατο του Ιωάννη Αρετάκη

Ο Δικηγορικός Σύλλογος Χανίων με ιδιαίτερη θλίψη αποχαιρετά τον...

Προοπτικές ανάπτυξης ποδηλατικού τουρισμού στην Κίσσαμο

Ο ποδηλατικός τουρισμός μπορεί να συμβάλλει στην προσέλκυση υψηλού...

Επίκαιρα θέματα – Έσχατες λύσεις

Του Δημήτρη Κ. Τυραϊδή * Στην ηλικία που είμαι σήμερα...