16.8 C
Chania
Thursday, May 2, 2024

Κυριαρχία του ΤΑΛΩ στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Δρόμου Ανδρών – Νέων Γυναικών

Ημερομηνία:

Υπερήφανους έκαναν για άλλη μια φορά οι αθλητές του  ΤΑΛΩ όλους όσους τους υποστηρίζουν και ιδιαίτερα, τους χορηγούς τους ΑΝΕΚ και Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο καθώς κατάφεραν να διακριθούν σε όλες τις κατηγορίες των αγώνων.  Άνδρες- Νέοι- Γυναίκες αγωνίστηκαν σε δύο επιμέρους αγώνες, την ατομική χρονομέτρηση και τον αγώνα αντοχής.

Στον αγώνα της ατομικής χρονομέτρησης η Πρίντεζη Χριστίνα κατέκτησε το αργυρό μετάλλιο πραγματοποιώντας εξαιρετική κούρσα και διαφορά 1:06 από την Χατζή Ελλισάβετ, ενώ η Τζομπανάκη Κατερίνα ήταν 10η.  Στην κατηγορία των νέων ο Παπαδερός Αλέξανδρος δεν άφησε κανένα περιθώριο αμφισβήτησης και με 1:37 διαφορά από τον 2ο Σπανόπουλο Ιωάννη κατέκτησε την φανέλα του πρωταθλητή Ελλάδος! Στην κατηγορία ανδρών ο Τζωρτζάκης  Πολυχρόνης ήταν 2ος με διαφορά 1:51 από τον Ταμουρίδη Ιωάννη.

Στον αγώνα αντοχής γυναικών η Τζομπάνακη κατερίνα ήταν 8η, η Σαριβασιλείου Ζωή 12η , ενώ η Πρίντεζη εγκατέλειψε λόγω θερμοπληξίας.

Στον αγώνα αντοχής ανδρών, ο Δρακάκης Γιάννης  είναι ο νέος Πρωταθλητής Ελλάδος σε έναν αγώνα που κρίθηκε στο τελικό σπριντ παρά τις επιθέσεις για να αποσπαστούν οι αθλητές των ομάδων Gios Deyser Leon Kastro και SP Tableware. Η ομάδα του ΤΑΛΩ ΑΝΕΚ LINES ακολουθώντας συγκεκριμένο πλάνο από την αρχή του αγώνα, με όλα τα παιδιά να δείχνουν υψηλή θέληση και πίστη πάλεψαν και με την βοήθεια και από άλλες ομαδες εκμηδένισαν την διαφορά. Συγκλονιστικός ο Παπαδερός Αλέξανδροςο οποίος 2 μέρες πριν είχε στεφθεί πρωταθλητής και με υπερπροσπάθεια για 100χ.λ.μ ΄΄ κυνηγούσε΄΄ τους προπορευόμενους 15 χ.λ.μ πριν το τέλος με ένα πολύ δυνατό 5αρι κατάφερε να φέρει τους αποσπασμένους σε απόσταση αναπνοής και έμεινε από το γκρουπ δίνοντας ότι είχε και δεν είχε, εκει ανέλαβε δουλειά ο Τζωρτζάκης ο οποίος κάλυπτε όλες τις επιθέσεις και με ένα δυνατό άνοιγμα στα τελευταία 500μ άφησε τον Δρακάκη με μεγάλη ταχύτητα για να σπριντάρει για την νίκη αφήνοντας στη 2η και 3η θέση τον Μπούγλα Γιώργο και τον Καστραντά  Χάρη του Κάστρο.

Μαρεντάκης Π: << Συγχαρήτηρια στον Πολ, στον Αλεξ, στον Γιώργο, στον Νίκο, στον Σταύρο και  στον Χαρη  δίοτι δείχνοντας αυταπάρνηση δούλεψαν ομαδικά από το 1ο έως το τελευταίο χ.λ.μ για να κερδίσει ο Γιάννης καταδεικνύοντας το καλό κλίμα της ομάδας που λειτουργεί σαν μια οικογένεια ακόμα παρά το γεγονός ότι υπήρχαν  πολλά νέα παιδιά φέτος στη σύνθεση της. Στον σημαντικότερο αγώνα της χρονιάς απέδειξαν για ακόμα μια φορά ότι είναι ΟΜΑΔΑ και έβαλαν τον εγωισμό τους κάτω για να κερδίσει αυτός που μπορεί την συγκεκριμένη μέρα. Σε μια απαιτητική μέρα και διαδρομή έδειξαν ότι διαθέτουν χαρακτήρα νικητή και καθαρό μυαλό. Αυτό το γεγονός από μόνο του, τους κάνει όλους μεγάλους αθλητές. Συγχαρητήρια στον ΠΓΣ Λαρισσας για την άψογη διοργάνωση>>.

Δρακάκης  Ιωάννης:<< Αφιερωμένη στους συναθλητές μου,στην ομάδα, στους χορηγούς  και τον μεγάλο αρχηγό  προπονητή μας  γιατί  χωρίς την δική τους τεράστια συμβολή  δεν θα κατορθώναμε αυτό  το αποτέλεσμα! Τρέξαμε ομαδικά  κερδίσαμε ομαδικά! Ευχαριστώ  παίδες!!

O ΤΑΛΩΣ ευχαριστεί θερμά τους όλους τους αθλητές που συμμετείχαν και τον χρυσό χορηγό ΑΝΕΚ LINES, τον κύριο χορηγό ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΟ ΤΑΜΙΕΥΤΗΡΙΟ και τους χορηγούς IDEAL bikes, ΠΟΔΗΛΑΤΟΔΡΟΜΙΟ, MINOA PALACE resort and spa και Μικρό Καφενείο.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Ντόναλντ Τραμπ: Επαινεί την επιδρομή της αστυνομίας στο πανεπιστήμιο Κολούμπια – «Ήταν ωραίο να το βλέπεις»

Ο ρεπουμπλικανός υποψήφιος για την προεδρία των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ δήλωσε...

Γιατί οι επενδυτές έριξαν $2,5 δισ. στις start-ups κρυπτονομισμάτων το τελευταίο τρίμηνο

Της Victoria Chynoweth "Μέρες αφθονίας" για τον κλάδο των κρυπτονομισμάτων και...

Έξυπνα κινητά μετά τα 16

Του Κώστα Ροζάκη * Τα «έξυπνα κινητά» τηλέφωνα είναι καταπληκτικά...

Πώς θα προστατέψετε την εργασία σας από την Τεχνητή Νοημοσύνη

Πέντε συμβουλές για να μην απειληθεί η θέση εργασίας...