18.8 C
Chania
Thursday, April 25, 2024

Κωνσταντίνος Τζούμας: «Ηταν μαύρο χιούμορ. Έχω αναφερθεί σε ένα σωρό θέματα, metoo, πολιτική ορθότητα, Εξάρχεια, και κολλήσανε σε αυτή τη φράση»

Ημερομηνία:

Σε «μαύρο χιούμορ» απέδωσε ο ηθοποιός εκφράσεις του σύμφωνα με τις οποίες «οι γυναικοκτονίες στην Ελλάδα οφείλονται σε ένα βαθμό στη φλυαρία των γυναικών».

Σε «μαύρο χιούμορ» απέδωσε ο ηθοποιός Κωνσταντίνος Τζούμας εκφράσεις του σύμφωνα με τις οποίες «οι γυναικοκτονίες στην Ελλάδα οφείλονται σε ένα βαθμό στη φλυαρία των γυναικών».

«Μαύρο χιούμορ, έκανα μαύρο χιούμορ, όπως κάνω σε όλες τις περιπτώσεις. Είναι δυνατόν… πρέπει να ξέρεις πολύ λίγο τον Τζούμα…», υποστήριξε μιλώντας στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΙ.

«Το τελευταίο που θα περνούσε στο μυαλό κανενός για μένα είναι ότι είμαι μισογύνης. Έχω αναφερθεί σε ένα σωρό θέματα, metoo, πολιτική ορθότητα, Εξάρχεια, και κολλήσανε σε αυτή τη φράση. Υπερβολικό το βρίσκω…» πρόσθεσε ο ηθοποιός.

Αναφορικά με τις καταγγελίες που έχουν γίνει σχετικά με τη σεξουαλική παρενόχληση στο χώρο του θεάματος Κωνσταντίνος Τζούμας είχε δηλώσει λίγους μήνες νωρίτερα πως «άργησε να έρθει στην Ελλάδα το #MeToo. Είναι γνωστά τα πρόσωπα, και οι μεν και οι δε. Έχω εισπράξει από συναδέλφους, γυναίκες και άνδρες, διάφορες καταγγελίες. Αν κάποιος είναι περίεργος, δε συνεργάζομαι μαζί του. Σε όλους μας έχει τύχει κάτι. Αλλά όχι κάτι τόσο έντονο, γιατί νομίζω ότι “παγώνω” τους άλλους. Δεν θα επέτρεπα σε κανένα γεγονός να με σημαδέψει. Είμαι από αυτούς που γελοιοποιούν ό,τι τους συμβεί».

Στην επίμαχη δήλωσή του ο κ. Τζούμας ανέφερε: «Έχει ένα δίκιο ο Μητροπολίτης Κοζάνης όσον αφορά τις φλύαρες γυναίκες. Μιλάνε πολύ σε σημείο που εκνευρίζεσαι. Πιστεύω ότι οι γυναικοκτονίες στην Ελλάδα οφείλονται σε ένα βαθμό στη φλυαρία των γυναικών. Μιλάνε ακατάπαυστα. Θα μου πει τώρα, δεν μπορεί να γενικεύεις. Είναι αφόρητο πάντως».

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Στρατόπεδο Μαρκοπούλου: Ένας χρόνος μετά

Η Πρωτοβουλία Χανιωτών για το Στρατόπεδο Μαρκοπούλου με ανακοίνωσή...

Οι Κρητικοί υποψήφιοι ευρωβουλευτές του ΜέΡΑ25

Παρουσιάστηκε χθες στην πλήρη του σύνθεση το ευρωψηφοδέλτιο μάχης...

Κασσελάκης: Δε μας αφορούν οι νεοναζί ψηφοφόροι

Ο Στέφανος Κασσελάκης πέρασε στην αντεπίθεση για το σχόλιο του Νίκου Ρωμανού, ο...