25.8 C
Chania
Sunday, September 29, 2024

Κύριε ελέησον: Συλλαλητήρια σε Ρέθυμνο και Ηράκλειο για τις νέες ταυτότητες και την “ηλεκτρονική σκλαβιά”

Ημερομηνία:

Πρόσω ολοταχώς στον μεσαίωνα με την ευλογία παραθρησκευτικών οργανώσεων και αναφορές στον Αρχιεπίσκοπο Χριστόδουλο…

Μία σελίδα στο Facebook υπό τον τίτλο «Ομολογία Πίστεως» και ένας μοναχός (αναφέρεται ως «Μοναχός Φώτιος» αλλά δεν προσδιορίζεται αν και πού ασκεί μοναστικά καθήκοντα) που επιδίδεται σε κήρυγμα χωρίς να αναφέρεται συγκεκριμένα το όνομά του, εμφανίζονται σε επίπεδο μέσων κοινωνικής δικτύωσης ως «εμπροσθοφυλακή» σε ένα εν δυνάμει κίνημα που κάποιοι υποκινούν με αφορμή την έκδοση των νέων ταυτοτήτων.

.

Κι έτσι, τώρα το “κίνημα” και στην Κρήτη μεταφέρεται από τα αστυνομικά τμήματα που έκανε ουρές στις πλατείες για να δώσει τον πιο μεγάλο αγώνα για τις… ταυτότητες. Παράνοια!

Στην Κρήτη θα πραγματοποιηθούν δύο συλλαλητήρια διαμαρτυρίας, ένα στο Ηράκλειο στην Πλατεία Ελευθερίας την Πέμπτη 24 Αυγούστου στις 7 το απόγευμα και ένα δεύτερο στο Ρέθυμνο την Τετάρτη 23 Αυγούστου στις 7 το απόγευμα στην Πλατεία Αγνώστου Στρατιώτη.

sygkentrosi taytotites irakleio

Εναντίον των πάντων για τα πάντα

Στη ρητορική που αναπτύσσουν μέσα από βίντεο και αφίσες οι διοργανωτές και υποστηρικτές των συλλαλητηρίων που προετοιμάζουν για τις 3 και 10 Σεπτεμβρίου, σε Θεσσαλονίκη και Αθήνα αντίστοιχα, οι ισχυρίζονται ότι οι νέες ταυτότητες θα έχουν…μικροτσίπ – κάτι που δεν προκύπτει από πουθενά.

Σε μία ομιχλώδη θεωρία, προσθέτουν αναφορές σε «χάραγμα 666», κατακρίνουν ως μέγα αμάρτημα των εμβολιασμό για τον κορονοϊό, υποστηρίζουν ότι οι νέες ταυτότητες προβλέπουν ιριδοσκόπηση, παλμοσκόπηση και δακτυλοσκόπηση (λήψη δακτυλικών αποτυπωμάτων) με τα οποία διαφωνούν, ενώ σε άλλες αναφορές στρέφονται γενικώς κατά του πολιτικού συστήματος και της άσκησης του εκλογικού δικαιώματος, καθώς και της συμφωνίας με τη Βόρεια Μακεδονία.

«Έφιππος» σε δίκυκλο μοναχός αρνείται να πληρώσει διόδια

Σε μία άλλη ασυνήθιστη προτροπή, ο φερόμενος ως «Μοναχός Φώτιος» εμφανίζεται στο βίντεο (παραπάνω) να αρνείται να πληρώσει στα διόδια, απειλώντας με κλωτσιές τους υπαλλήλους εκεί και προτρέποντας τον οδηγό του δικύκλου στο οποίο ο ίδιος επιβαίνει χωρίς να φορά κράνος (ο οδηγός φοράει) να σηκώσει τη μπάρα για να μην την σπάσει ο «οργισμένος μοναχός».

Δήθεν «προφητεία» από τον Παϊσιο και βίντεοκλιπ με σκηνές από ταινίες επιστημονικής φαντασίας

Η υποψία ότι πίσω από την απόπειρα να διαμορφωθεί «κίνημα» κόντρα στις νέες ταυτότητες κινούνται παρασκηνιακά παρα-εκκλησιαστικοί κύκλοι με άγνωστα κίνητρα, ενισχύεται από το γεγονός ότι στις αναρτήσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης επικαλούνται συστηματικά μία δήθεν «προφητεία» του Αγίου Παϊσίου, περί τρίτου παγκοσμίου πολέμου όταν εξαγγελθεί αλλαγή των ταυτοτήτων.

Η «προφητεία» χωράει όμως περισσότερες (αυθαίρετες) ερμηνείες, καθώς η απειλή περί νέου παγκοσμίου πολέμου έχει εικονογραφηθεί σε βίντεοκλιπ (βλέπε ακριβώς παραπάνω), όπου συνδυάζονται εικόνες (κωμικές σε μεγάλο βαθμό) από κινηματογραφικές ταινίες επιστημονικής φαντασίας.

Σε άλλο βίντεο (παρακάτω) ο «Μοναχός Φώτιος» απευθύνει κάλεσμα ειδικότερα στους Μανιάτες, να «χύσουν το αίμα» τους για να αποτρέψουν το «χάραγμα» μέσω της ταυτότητας, ενώ ακολουθεί μουσικό βιντεοκλίπ με μουσική τραπ(!), αφού στη θεωρία του χωράνε τα πάντα προκειμένου να προσελκύσει αφελές ακροατήριο…

 

 

 

"google ad"

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Άμεσες εκταμιεύσεις για το μεταφορικό ισοδύναμο ζήτησε ο Φραγκίσκος Παρασύρης

Ο Φραγκίσκος Παρασύρης καλεί τους υπουργούς να προχωρήσουν στις...

ΑΤ Αγίου Παντελεήμονα: Την ώρα των βασανιστηρίων φορούσε χειροπέδες, λέει στο in η δικηγόρος της οικογένειας

Εν μέσω αντιδράσεων για τον βασανιστικό θάνατο του Μοχάμεντ Καμράν Ασίκ στο Αστυνομικό Τμήμα του Αγίου...

Νεκρός βρέθηκε ο 60χρονος Γερμανός που αγνοούνταν στη Σούγια

Τραγική κατάληξη είχε η επιχείρηση εντοπισμού του 60χρονου Γερμανού...