24.8 C
Chania
Wednesday, June 26, 2024

“Κύριε πρωθυπουργέ μην μας παραμυθιάζετε” – Κείμενο βόμβα από τον ναύαρχο Γκορτζή

Ημερομηνία:

Μ΄ ένα κείμενο “φωτιά” ο ναύαρχος Κωστής Γκορζής απευθυνόμενος στον πρωθυπουργό του ζητά ένα πράγμα: “Σταματήστε να μας παραμυθιάζετε”. Ο  ναύαρχος Γκορτζής ,που συμμετείχε στην μεγάλη στιγμή του ΒΕΛΟΥΣ πλάϊ στον Νίκο Παππά, δεν φοβάται να πει αλήθειες.

Το κείμενό του όπως το δημοσίευσε στην προσωπική του σελίδα klafsigelos.blogspot

Κύριε Πρωθυπουργέ,


γνωρίζωκαλάτααποστάγματατηςλαϊκήςσοφίαςωςαυτό«στουκουφούτηνπόρταόσοθέλειςβρόντα»επομένωςκαιτηντύχητηςανοικτήςαυτήςεπιστολήςεάν και όποτε οι παρατρεχάμενοί σας θέσουν το περιεχόμενό της υπ’ όψη σας…

ΟφείλωόμωςνακαταθέσωδημόσιατιςσκέψειςμουμήπωςκαιαυτοίοιπαρατρεχάμενοίσαςέχουνκαταφέρεινασαςπείσουνότιόλοιοιΈλληνεςπολίτεςτρώμεκουτόχορτοήκαπνίζουμεάλλου είδους χόρτο ώστε να παρακολουθούμε αυτά που γίνονται σιωπηροί και αποχαυνωμένοι.
Και«αυτάπουγίνονται»δενείναιάλλοπαράησυνέχισητουπαραμυθιάσματοςτηςκοινωνίαςμεσυνθήματακαιπαραμύθιαπουκρύβουνκάτωαπότοχαλίτιςβρωμιέςενόςπολιτικού συστήματος επί δεκαετίες.

Παραμυθιάζετετηνκοινωνίαότανισχυρίζεστεότιέχετετηνεξουσιοδότηση–μέσωτωνεκλογών- νακυβερνάτε. Τοίδιοκαιηδήθεναντιπολίτευση…Στρογγυλοκάθεστεεναλλασσόμενοιστηνεξουσίαψηφιζόμενοιαπότημειονότητατωνεγγεγραμμένων εκλογέων, με καλομαγειρεμένους εκλογικούς Νόμους με τη διαχρονική πρόφαση «ανάγκης για σταθερότητα λόγω των κρίσιμων στιγμών που διανύει η Πατρίδα μας». Σταθερότητα ως προς τη διατήρηση της εξουσίας, βεβαίως, του υποταγμένου πολιτικού συστήματος σε αλλότριους πάτρωνες από καταβολής του νεοελληνικού κράτους.

Παραμυθιάζετετηνκοινωνίαότιτο«μεγάλοΔημόσιο»καιηαναποτελεσματικότητάτουεπέφερετηνπτώχευσητουκράτους. Προσπαθείτενασυνενοχοποιήσετετουςπολίτεςγιανααποενοχοποιηθείτετωνεγκλημάτων σας. Νομίζετε ότι μας πείσατε ότι οι μισθοί και οι συντάξεις –μαζί ακόμα και με αυτές τις «μαϊμούδες»- έριξαν έξω τα Ταμεία.

Ούτε λέξη ψελλίζετε για τις ευθύνες των Τραπεζών στη διαχείριση των αποταμιεύσεων των πολιτών, ούτε λέξη για το αμαρτωλό Χρηματιστήριο που ξεπάτωσε τις οικονομίες των Ελλήνων, τσιμουδιά για τα εκατομμύρια που με παγκόσμιας πρωτοτυπίας Συμβάσεις χαρίζετε στους μεγαλοεργολάβους, τον σκασμό για τα εκατομμύρια που χαρίζετε στους «επιχειρηματίες» των ΠΑΕ, άκρα του τάφου σιωπή για το κόστος των έργων υποδομής των τελευταίων σαράντα χρόνων που δόθηκαν σε μειοδότες του 50% και κόστισαν 150%, ούτε λέξη για τα θαλασσοδάνεια των κομμάτων σας, για τα αφορολόγητα υπουργοβουλευτικά εισοδήματά σας, μούγκα για το εκατομμύριο του Τσουκάτου με τα όποια παρελκόμενά του…, ούτε λέξη για τις «επιδοτήσεις» του 30% των πολιτών ψηφοφόρων σας.
Όλααυτάχρήματατωνπολιτώνήταν…Καιαφούεσείςκαιτοοικονομικοπολιτικόκατεστημένοφάγατετουσκασμούαπόαυτά, μας«κουρεύετε»μισθούς, συντάξεις, αποθεματικά των ταμείων μας, ομόλογα, και στέλνετε στον καιάδα της ανεργίας και της μετανάστευσης μικρούς και μεγάλους.

Παραμυθιάζετετηνκοινωνίαμετην«αγάπη»σαςγιατους«ένστολους»καιτιςυποσχέσειςσαςγιαιδιαίτερηφροντίδα (εκπηγάζουσαςαπότοΣύνταγμα) ενώ τους βρήκατε εύκολα θύματα ληστείας εκ μέρους σας με τις άδικες και άνισες καταληστεύσεις των εισοδημάτων τους σε σχέση με άλλους Κλάδους που τους έχετε ανάγκη τόσο για να νομιμοποιούν τα εγκλήματά σας όσο και για να σας προστατεύουν από τις επιπτώσεις τους.
Εμείςοιστρατιωτικοίαπόταμικράταμαςμάθαμεότιδενμπορούμενααπεργούμε, ούτενα«απέχουμε»απότακαθήκοντάμαςγιαναεκβιάζουμεπρονόμιαήβελτίωσητουβιοτικούμαςεπιπέδου. Συναισθανόμαστετιςευθύνεςμαςκαιυπακούουμευπομένοντας.

Αυτό παρεξηγείται βεβαίως από αστράτευτους, παχύδερμους στο νου, στενούς συνεργάτες σας που αποδίδουν την υπομονή σε συγγενή «αυτισμό» των στρατιωτικών και φαίνεται ότι κι εσείς έχετε πεισθεί γι αυτό. Δεν δικαιολογείται αλλιώς η πολιτικάντικη προσπάθειά σας στην ΔΕΘ να «περιτυλίξετε» την παρανομία σας –τη μη συμμόρφωση με την απόφαση του ΣΤΕ- με …φύκια αγάπης και …μεταξωτές κορδέλες φτιασιδώματος του νέου κουρέματος που μας επιφυλάσσετε. Οι δικαιολογίες σας δεν μας ακουμπούν πλέον. Φορολογείστε τα δικά σας εισοδήματα, βρέστε το …εκατομμύριο του Τσουκάτου και τα άλλα που «ψάχνετε» επί διετία στα σκοτάδια του πολιτικοοικονομικού σας συστήματος με φακούς χωρίς μπαταρίες… και θα βρείτε λεφτά για να μας επιστρέψετε τα παραπάνω κλεμμένα από αυτά που κλέψατε από τους άλλους πολίτες….

Ηυπομονήτων«αυτιστικών»έχειεξαντληθείμαζίμετηναξιοπρέπειάτους. Καιπρινβιαστείτεναχαρακτηρίσετετυχόν«αποχή»τουςστοεγγύςμέλλονωςεθνικήπροδοσία, κοιταχθείτεστονκαθρέφτη.

"google ad"

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Η Μόσχα προειδοποιεί για μοιραία τραγωδία αν οι Δυτικοί υποτιμήσουν την αποφασιστικότητά της

Ο Ρώσος αναπληρωτής υπουργός Εξωτερικών Σεργκέι Ριαμπκόφ δήλωσε σήμερα...

Σε ποιες περιοχές στα Χανιά απογορεύεται η κολύμβηση

Οι ακτές της Περιφερειακής Ενότητας Χανίων κρίνονται ΚΑΤΑΛΛΗΛΕΣ για...

MyCoast: «Βροχή» καταγγελιών στην πλατφόρμα για τις αυθαιρεσίες σε παραλίες – 150 καταγγελίες στα Χανιά

Εκατοντάδες είναι οι καταγγελίες για παράνομες ξαπλώστρες και όχι μόνο στην πλατφόρμα...