14.8 C
Chania
Sunday, April 28, 2024

Κώστας Ήσυχος: Η παραίτησή μου από την κυβέρνηση στη διάθεση του πρωθυπουργού

Ημερομηνία:

Στη διάθεση του πρωθυπουργού βρίσκεται η υπουργική θέση του αναπληρωτή υπουργού Εθνικής Άμυνας όπως δήλωσε ο Κώστας Ήσυχος, μετά και τη διαφοροποίησή του στη χθεσινή ψηφοφορία στη Βουλή.

«Η κοινοβουλευτική ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ έχει και την αυτογνωσία, την εμπειρία αλλά και την κουλτούρα να έχει μια διαφορετικότητα σε μια κρίσιμη στιγμή, για τη χώρα, για το λαό» υποστήριξε ο Κώστας Ήσυχος, μιλώντας στον ANT1.

«Υπό την έννοια αυτή, εγώ δηλώνω ότι είμαι στην διάθεση του πρωθυπουργού σε ό,τι αφορά τη θέση μου στην κυβέρνηση, αλλά είναι αυτονόητο ότι αυτή η κυβέρνηση έχει ολόθερμα τη στήριξή μου στο να χαράξει το πρόγραμμα εκείνο που θα είναι συμβατό με τις δεσμεύσεις της» πρόσθεσε.

«Αυτή είναι μια κυβέρνηση της Αριστεράς, η οποία θα προχωρήσει αταλάντευτα με τη στήριξή μου στο έργο της. Η συνείδηση του κάθε βουλευτή δεν εκφράζει μόνο τον εαυτό του, εκφράζει και τη συλλογική συνείδηση, όλων εκείνων που όλα αυτά τα χρόνια αγωνίστηκαν εναντίον των μνημονίων. Υπό την έννοια αυτή, από τη δική μου πλευρά και σε ό,τι με αφορά, έχει αμέριστα την ψήφο εμπιστοσύνης όποτε τη χρειαστεί αυτή η κυβέρνηση» σημείωσε.

tvxs.gr

 

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Ρέθυμνο: Κοινή ανακοίνωση φοιτητικών συλλόγων για την εισβολή αστυνομικών σε σπίτι φοιτήτριας

Με κοινή τους ανακοίνωση οι φοιτητικοί συλλόγοι Ψυχολογίας, Κοινωνιολογίας,...

Πορεία στις γειτονιές της Νέας Χώρας ενάντια στην ξενοδοχοποίηση στο Λόφο Καστέλι

Παρέμβαση - πορεία στην γειτονιά της Νέας Χώρας πραγματοποιήθηκε...

Ισπανία: Θα παραδώσει πυραύλους Patriot στην Ουκρανία

Η Ισπανία θα παραδώσει στην Ουκρανία πυραύλους για τα...