19.8 C
Chania
Thursday, October 17, 2024

Κ. Ζαχαριάδης: “Πολιτική για τον Στέφανο Κασελάκη είναι μόνο για τους πολύ εύπορους”

Ημερομηνία:

Σε μια συνέντευξη στο Attica TV, ο Κώστας Ζαχαριάδης, στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ, εξέφρασε την ανησυχία του για την κατάσταση που επικρατεί στο κόμμα, αναφέροντας ότι υπάρχουν εμπόδια και εντάσεις που δεν συνάδουν με τις αξίες του ΣΥΡΙΖΑ. Ο Ζαχαριάδης τόνισε ότι τα γεγονότα που συνέβησαν στην οργάνωση μελών Καλλιθέας είναι αποτέλεσμα καθοδήγησης από τον Στέφανο Κασελάκη και τους υποστηρικτές του.

Ο Ζαχαριάδης ανέφερε ότι, παρά τις δηλώσεις του Κασελάκη στα μέσα ενημέρωσης ότι αποκηρύσσει τις εντάσεις, οι υποστηρικτές του συνεχίζουν να προκαλούν προβλήματα τόσο στην κεντρική επιτροπή όσο και σε οργανώσεις. “Η λεκτική βία, οι προσβολές και τα ψέματα είναι καθημερινό φαινόμενο,” δήλωσε χαρακτηριστικά.

Αναφερόμενος σε ανάρτηση ενός ψεύτικου λογαριασμού που κατηγορούσε τον Διονύση Τεμπονέρα ότι έπαιρνε τρεις μισθούς από το κόμμα, ο Ζαχαριάδης υποστήριξε ότι ο Τεμπονέρας προσφεύγει στη δικαιοσύνη και θα δωρίσει τα χρήματα που θα κερδίσει από την αγωγή στο κομματικό ταμείο.

Ο Ζαχαριάδης κατέληξε λέγοντας ότι η πολιτική για τον Κασελάκη φαίνεται να είναι μόνο για τους πολύ εύπορους, και ότι η άγνοια του τρόπου λειτουργίας των κομμάτων και η κακότητα που επιδεικνύει υπονομεύουν την ενότητα του ΣΥΡΙΖΑ. “Δεν μπορούμε να πάμε έτσι, με εντάσεις και τραμπουκισμούς,” τόνισε.

Eίπε πιο συγκεκριμένα:

“Δηλαδή, πολιτική για το Στέφανο Κασελάκη είναι μόνο για τους πολύ εύπορους, οι οποίοι μπορούν να ζουν από το περίσσευμα της οικογένειάς τους ή κάτι που δημιούργησαν οι ίδιοι τα προηγούμενα χρόνια και στη συνέχεια, ας πούμε, να διακόπτουν επαγγελματικό τους βίο και να μπαίνουνε στην πολιτική. Ξέρει κανένα κόμμα το οποίο σε όλο τον κόσμο να μην λειτουργεί χωρίς μία υποτυπώδη δομή στελεχών πλήρους απασχόλησης; Το λέω αυτό γιατί δείχνει μία άγνοια στον τρόπο λειτουργίας των κομμάτων και μία κακότητα.”

Δείτε εδώ ολόκληρη την συνέντευξη:

 

"google ad"

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Χανιά: 59 νέα περιστατικά κρούσματα γαστρεντερίτιδας στο νοσοκομείο – Τι πρέπει να ξέρετε

Το Νοσοκομείο Χανίων αναμένεται να επαναξιολογήσει την Παρασκευή την...

Προσβάσιμο για τους επισκέπτες την Παρασκευή το Φαράγγι της Σαμαριάς

Ο Οργανισμός Φυσικού Περιβάλλοντος & Κλιματικής Αλλαγής (Ο.ΦΥ.ΠΕ.Κ.Α.) ανακοινώνει...

Διαμαρτυρία εργαζομένων ΚΕΘΕΑ Αριάδνη στην 7η ΥΠΕ Κρήτης

Στάση εργασίας και παράσταση διαμαρτυρίας στην 7η ΥΠΕ πραγματοποίησαν...