15.8 C
Chania
Friday, March 29, 2024

Λάρισα: Συγκλονίζει ο πατέρας του Χανιώτη φοιτητή που σκοτώθηκε – “Κανένα νόημα για μένα πια η ζωή”

Ημερομηνία:

Δεν υπάρχουν λέξεις, δεν μπορεί να βρει κανείς λόγια για να περιγράψει την τραγωδία που βιώνει ο χαροκαμένος πατέρας του φοιτητή από τα Χανιά, Νίκου Μπιτσάκη του οποίου τον άδικο χαμό θρήνησε τόσο πολύ η Λάρισα και όλη η Ελλάδα.

Ήταν πρωί Κυριακής, το ημερολόγιο έδειχνε 20η Φεβρουαρίου του 2022. Ο 22χρονος φοιτητής που σπούδαζε στη Λάρισα, γύριζε από διασκέδαση με τους φίλους του. Περνώντας από ένα εγκαταλειμμένο σπίτι στην οδό Ασκληπιού, κλώτσησε ένα ετοιμόρροπο τοιχείo. Αυτό κατέρρευσε και τραυμάτισε θανάσιμα το νεαρό, βυθίζοντας στο πένθος τη χώρα.

«Δεν υπάρχει αύριο…. δεν υπάρχει τώρα»

Όλη η Λάρισα έζησε μαζί με την οικογένεια του Νικόλα αυτή την τραγωδία. Ο πατέρας του έναν χρόνο μετά δεν μπορεί ακόμη να πιστέψει το κακό που τον βρήκε.

Με ανάρτησή του «λυγίζει σίδερα», ακριβώς έναν χρόνο μετά την τραγωδία:

«Ένας χρόνος μακριά μας …. Δεν υπάρχει αύριο…. δεν υπάρχει τώρα…. για μένα όνειρο το χθες… που ζω την κάθε ώρα …. Έφυγες κι όλα γύρω μου …. νεκρά και ρημαγμένα … κανένα νόημα η ζωή …. δεν έχει πια για μένα …. Μέσα στις αναμνήσεις μου … έμαθα πια να υπάρχω …. δύναμη παίρνω απ’ αυτές … μέχρι κοντά σου να ρθω … Νιώθω σιμώνει ο θάνατος … μα πια δεν τον φοβάμαι … έρχεται η μέρα που μπορώ … πάλι κοντά σου να ‘μαι …. Μου λείπεις Νικόλα μου …. Μου λείπεις ….».

Δείτε φωτογραφίες του onlarissa.gr από το σημείο ένα χρόνο μετά:   

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ