25.8 C
Chania
Friday, October 4, 2024

Λένε “yes” στην Κρήτη οι Άγγλοι

Ημερομηνία:

Στους 12 δημοφιλέστερους προορισμούς συγκαταλέγει την Ελλάδα η Ένωση Τουριστικών Πρακτόρων της Μ. Βρετανίας, με την Κρήτη να βρίσκεται στην κορυφή των αγαπημένων τουριστικών περιοχών.
Μάλιστα όπως αναφέρει, το 2014 θα είναι η χρονιά της επιστροφής των Αγγλων στην Ελλάδα.
Για τη βρετανική αγορά οι αγαπημένοι τόποι σύμφωνα με την ένωση, εξακολουθούν να είναι η Κρήτη, η Ζάκυνθος, η Ρόδος και η Κέρκυρα.
Συγκεκριμένα, η Ενωση έχει 1200 μέλη, κατά την περασμένη χρονιά είχε κύκλο εργασιών περίπου 37 δισ. ευρώ και ήδη έχει τοποθετήσει την Ελλάδα στους 12δημοφιλέστερους και αναδυόμενους προορισμούς που προτείνουν στους Βρετανούς πελάτες τους.
Οπως αναφέρει η έκθεση της Ενωσης, τα οικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζει η Ελλάδα έχουν οδηγήσει σε δραστική μείωση των τιμών σε μπαρ και εστιατόρια, με συνέπεια να είναι ένας οικονομικά προσιτός τουριστικός προορισμός.
Ηδη υπάρχουν προ-κρατήσεις , από το 2013, ενόψει του προσεχούς καλοκαιριού, κάτι που δείχνει πως φέτος θα έχουμε διπλάσιο αριθμό τουριστών από την Μ. Βρετανία.
Τα στοιχεία είναι ενδεικτικά: Ηδη οι κρατήσεις για τις διακοπές του 2014 έχουν αγγίξει το 36% (με προορισμό την Ελλάδα). Κάτι που μετατρέπει αυτομάτως τη χώρα μας, τρίτη σε προτίμηση -αυτή τη στιγμή- μετά τη Ν. Αφρική και την Αυστραλία.

 

"google ad"

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Βραδιά αστροπαρατήρησης στο Αστεροσχολείο Βρυσών του Δήμου Πλατανιά

Ο Δήμος Πλατανιά, σε συνδιοργάνωση με  τον Σύλλογο Φίλων Αστρονομίας Κρήτης, τον...

Διεθνής εξερευνητική αποστολή στο σπηλαιοβάραθρο στις Στέρνες

Για 8η συνεχόμενη χρονιά, ο Σπηλαιολογικός Όμιλος Κρήτης διοργάνωσε...

Εγκαινιάζεται η έκθεση “Αρχιτεκτονικής Διάλογοι” στο Πολυτεχνείο Κρήτης

H Σχολή Αρχιτεκτόνων Μηχανικών του Πολυτεχνείου Κρήτης, με αφορμή τα 20...