16.8 C
Chania
Wednesday, December 10, 2025

Λίγα λόγια ευχαριστίας για την ΕΤΑΝΑΠ

Ημερομηνία:

Το περασμένο Σάββατο παραβρέθηκα στην ετήσια γενική συνέλευση της ΕΤΑΝΑΠ, που τα περασμένα χρόνια είναι η μόνη εταιρία που έχει κρατηθεί στα χέρια τον Μετόχων, συγχρόνως παραμένει επικερδές και παραγωγική για τον τόπο μας. Δημιουργώντας τοπικές θέσεις εργασίας, καινοτομώντας σε πολλούς τομείς και πάνω από όλα σεβόμενη στον δικό μας τρόπο ζωής.

Δεν έχει περάσει ένα έτος που η εταιρία γλύτωσε στην κυριολεξία από τα δόντια δρακόντειας εταιρίας που αν την έπιανε στα χέρια της όλοι οι κόποι που έκαναν οι προγονοί μας και ιδίως του μεγάλου μας Ειρηναίου Γαλανάκη θα τιναζόταν στον αέρα.

Οι προσπάθειες και ο αγώνας του Προέδρου και του Δ.Σ που σαν Θερμοπύλες αντιστάθηκαν και φώναξαν το βροντερό ΌΧΙ κατά τη γνώμη μου μας έσωσε άλλη μία φορά.

Για όλα τα παραπάνω θεωρώ καθήκον μου να γράψω δύο λόγια ευχαριστίας και εκτιμήσεως για αυτούς τους ανθρώπους και ιδιαιτέρως τον Πρόεδρο μας τον Κύριο Αποστολάκη που έχει δώσει ψυχή και σώμα στην Εταιρία μας, για να μείνει η πλειοψηφία της στα χέρια του Κρητικού λαού και να στεριώνει θεμέλια επάνω τα οποία θα πατήσουν παιδιά και εγγόνια μας.

Γιατί το αύριο ανήκει σε εμάς και όχι σε πολυεθνικές που απλά θα έρθουν, θα διαμελίσουν και θα πουλήσουν στην συνέχεια θα γίνουν σωτήρες χαρίζοντας μας τα αποκαΐδια κι θα αποχωρήσουν για τα επόμενα θύματα τους.

Με εκτίμηση και σεβασμό

Ευτύχιος Αντωνίου Κουκουτσάκης

Μέτοχος ΕΤΑΝΑΠ

 

Δεν μπορούν όλοι να πληρώσουν. Και το σεβόμαστε.

Αν βρίσκεσαι σε δύσκολη οικονομική κατάσταση, συνέχισε να μας διαβάζεις δωρεάν. Η ενημέρωση πρέπει να παραμένει προσβάσιμη για όλους.

Αν όμως μπορείς, στήριξέ μας σήμερα. Ορίστε δύο καλοί λόγοι για να το κάνεις:

  1. Η στήριξή σου ενισχύει άμεσα την ποιότητα και την ανεξαρτησία της δημοσιογραφίας μας.
  2. Κοστίζει λιγότερο από έναν καφέ και η διαδικασία διαρκεί λιγότερο από 1 λεπτό.

Επίλεξε σήμερα να γίνεις συνδρομητής ή δωρητής.

Γίνε συνδρομητής

Σας ευχαριστούμε θερμά.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις - Γίνετε συνδρομητές!

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ