17.8 C
Chania
Saturday, May 4, 2024

ΛΑΕ Χανίων: Καταλύεται η Συνθήκη της Γενεύης – Κανένας άνθρωπος δεν είναι λαθραίος!

Ημερομηνία:

Από χτες έχει μπει σε εφαρμογή η επαίσχυντη συμφωνία ΕΕ-Τουρκίας. Είναι προφανές ότι η 4η Απριλίου 2016 θα περάσει στην Ιστορία ως μέρα ντροπής.

Η εικόνα των πολιτικών και οικονομικών προσφύγων που οδηγούνταν δεμένοι προς απέλαση στην «ασφαλή» Τουρκία του Ερντογάν, θα στοιχειώνει για πάντα την τάχα μου πολιτισμένη Ευρώπη. Όπως επίσης, αυτή η εικόνα θα αποτελεί πάντα το τεκμήριο της πολιτικής και ηθικής κατάπτωσης μιας κυβέρνησης που επαγγέλθηκε την ελπίδα για να διολισθήσει εντέλει στο ρόλο του εντολοδόχου της βαρβαρότητας.

Σήμερα που καταλύεται ακόμα και αυτή η Συνθήκη της Γενεύης, πρέπει ξαναπούμε αυτό που λέγαμε πάντοτε, με ακόμα πιο δυνατή φωνή: Κανένας άνθρωπος δεν είναι λαθραίος! Η ελεύθερη μετακίνηση και η αξιοπρεπής διαβίωση συνιστούν αναφαίρετα δικαιώματα κάθε ανθρώπου.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ