17.8 C
Chania
Friday, May 17, 2024

Λαπαβίτσας: Ο Τσίπρας να πάει σε εκλογές; Θα είναι σαν να ψηφίζουν οι γαλοπούλες να έρθουν τα Χριστούγεννα

Ημερομηνία:

Με σκωπτικό τρόπο σχολίασε ο Κώστας Λαπαβίτσας το ενδεχόμενο να κηρύξει ο Αλέξης Τσίπρας πρόωρες εκλογές.

«Θα κάνουν εκλογές; Είναι σαν να ψηφίζουν οι γαλοπούλες να έρθουν τα Χριστούγεννα», σχολίασε μιλώντας στον ΣΚΑΪ. «Ο Τσίπρας είναι προσκολλημένος στην εξουσία, δεν βλέπω να κάνει εκλογές, θα παραμείνει στην εξουσία ελπίζοντας για κάτι καλό».

Αναφερόμενος στη στάση του ΔΝΤ, που ζητά να μειωθούν τα πρωτογενή πλεονάσματα ή να επιβληθούν μέτρα λιτότητας, δήλωσε: «Το ΔΝΤ λέει τα πράγματα όπως έχουν».

«Να έχουμε πλεονάσματα, και μείωση της ανεργίας, αυτό το πράγμα δεν μπορεί να γίνει… Δεν έχουν ιδέα ούτε κυβέρνηση ούτε αντιπολίτευση τι θα κάνουν. Δεν συνιστά πολιτική χώρας να περιμένουμε κύμα επενδύσεων από ξένους και εγχώριους επενδυτές, αυτό συνιστά παράδοση. Πρόκειται για πλήρες αδιέξοδο στο οποίο μπήκαμε το 2010» δήλωσε ο οικονομολόγος.

«Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν είναι τίποτε καινούργιο ό,τι γνωρίζαμε και παλιότερα είναι… δήλωσε ο κ. Λαπαβίτσας, ενώ ανέφερε χαρακτηριστικά πως «η Ελλάδα έχει σταθεροποιηθεί επειδή συνετρίβη η οικονομία… Είναι η σιγή του νεκροταφείου».

"google ad"

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Στα Χανιά ο Κώστας Λαπαβίτσας στις 23 Μαΐου

Ο υποψήφιος ευρωβουλευτής του ΜέΡΑ25 Κώστας Λαπαβίτσας θα βρεί...

Οι κορυφαίοι του στίβου την Κυριακή στα «Βενιζέλεια»

Με πολύ μεγάλο ενδιαφέρον αναμένονται και φέτος οι διεθνείς...