23.8 C
Chania
Saturday, June 29, 2024

Λαφαζάνης: Καταψηφίζω την συμφωνία

Ημερομηνία:

Ότι θα καταψηφίσει τη συμφωνία, προανείγγειλε, μιλώντας σε δημοσιογράφους στη Βουλή, ο Παναγιώτης Λαφαζάνης.

Οπως τόνιζαν στενοί συνεργάτες του ο υπουργός ΠΑΠΕΝ δεν πρόκειται να ψηφίσει την συμφωνία που πήρε ο Αλέξης Τσίπρας από την Σύνοδο Κορυφής, αλλά ούτε και τα μέλη της Αριστερής Πλατφόρμας.

Αυτή η διαφοροποίηση τους αναμένεται να εκδηλωθεί με τρεις τρόπους: είτε με παρόν, είτε με όχι, είτε και με αποχή. Και αυτό εναπόκειται στον κάθε βουλευτή πως θα αποφασίσει να πράξει, όπως τονίζεται.

Τέλος, τονίζεται ότι ο κ.Λαφαζάνης δεν σκέφτεται να παραιτηθεί, ενώ κάτι τέτοιο δεν του έχει ζητήσει ούτε ο πρωθυπουργός.

"google ad"

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ