19.8 C
Chania
Thursday, May 2, 2024

Λαϊκή Στάση Πληρωμών: Από εδώ και στο εξής, πιο δραστικά μέτρα αποτροπής των εκποιήσεων στο Ηράκλειο

Ημερομηνία:

Με ανακοίνωσή της η Λαϊκή Στάση Πληρωμών αναφέρεται στα γεγονότα που εξελίχθηκαν στο Ειρηνοδικείου Ηρακλείου την Τετάρτη 27 Ιουλίου κατά τη διεξαγωγή των πλειστηριασμών. Όπως καταγγέλλει, η συμβολαιογράφος δεν ενημέρωσε τα μέλη της Λαϊκής Στάσης Πληρωμών ως όφειλε με αποτέλεσμα να προχωρήσει η εκποίηση ακινήτου. Μετά και από αυτή την εξέλιξη, αποφασίστηκε από εδώ και στο εξής να λαμβάνονται πιο δραστικά μέτρα αποτροπής των εκποιήσεων.

Αναλυτικά στην ανακοίνωση αναφέρονται τα εξής:

Τετάρτη 27/7/2016,Ειρηνοδικείο Ηρακλείου…τα μέλη της ΛΣΠ με έκπληξη  διαπίστωσαν οτι οι συμβολαιογράφοι είχαν ήδη εισέλθει στην αίθουσα που  διεξάγονται οι πλειστηριασμοί πριν τις 15:00,Μια εξ αυτών η κ. Κούρου  ανάφερε οτι είχε στα χέρια της προσφορά από την τράπεζα Πειραιώς για δυο  ακίνητα αποκρύπτοντας οτι είχε και δεύτερη προσφορά από την ίδια τράπεζα  για την πρώτη κατοικία του οφειλέτη…η ιδια συμβολαιογράφος είχε αποκρύψει  την κατάθεση των προσφορών όταν ρωτήθηκε τηλεφωνικώς την προηγουμένη από  τον δικηγόρο του οφειλέτη….τα μέλη της ΛΣΠ οταν πληροφορήθηκαν στις 16:58  την προσφορά της τραπέζης για την πρώτη κατοικία αντέδρασαν εντονότατα με  αποτέλεσμα η κ.Δούρου να ολοκληρώσει την διαδικασία εκποίησης άρον άρον και  να αποχωρήσει τρέχοντας απο το ειρηνοδικείο.

Η ΛΣΠ δηλώνει κατηγορηματικά οτι ο αγώνας κατά των πλειστηριασμών θα είναι  εφεξής εντονότερος αφού τα μέλη της συμφώνησαν ομόφωνα να προχωρήσυν σε πιο  δραστικά μέτρα αποτροπής των εκποιήσεων.

Ο πόλεμος συνεχίζεται…ή ταν ή επί τας!

[youtube url=”https://www.youtube.com/watch?v=grFHmWX8MEo”]

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Ρέθυμνο: Κατασχέθηκαν πάνω 52.800 κροτίδες – Συνελήφθη ο κάτοχος τους

Συνελήφθη σήμερα (02.05.2024) το μεσημέρι, σε περιοχή του Δήμου...

Αποτροπιασμός: Τρεις οι ανήλικοι της σεξουαλικής κακοποίησης από τον νονό και δάσκαλο μουσικής στο Ηράκλειο!

Προθεσμία προκειμένου να απολογηθεί ενώπιον της αρμόδιας ανακρίτριας Ηρακλείου,...

Ευχαριστήρια επιστολή στο προσωπικό των επειγόντων περιστατικών του νοσοκομείου Χανίων

Κύριε δ/ντά, Θέλω με την παρούσα, μέσω της έγκριτης εφημερίδας...