20.8 C
Chania
Thursday, March 28, 2024

Λευτέρης Κοκογιαννάκης: Ο «Ντόντος» ήταν η αποκάλυψη του «Κομάντα και Δράκοι»

Ημερομηνία:

Δεν είναι ηθοποιός αλλά στο πρώτο επεισόδιο της σειράς «Κομάντα και Δράκοι» κέρδισε τους τηλεθεατές. Ο Λευτέρης Κοκογιαννάκης μας συστήθηκε ως «Ντόντος»…

Μία από τις ευχάριστες φετινές εκπλήξεις της ελληνικής τηλεόρασης είναι η σειρά του MEGA «Κομάντα και Δράκοι». Από το πρώτο επεισόδιο οι τηλεθεατές έμειναν εντυπωσιασμένοι με αυτό που είδαν, το οποίο η αλήθεια είναι ότι φαντάζει πρωτόγνωρο για τα ελληνικά δεδομένα.

Εκείνος που έκλεψε όμως την παράσταση στη σειρά ήταν ο «Ντόντος». Ένα παράξενο αγόρι με μυαλό που τρέχει πιο γρήγορα από το σώμα του ζει απομονωμένος με τη μητέρα του, Βενετία, στο βουνό του Καλοχωρίου.

Τον υποδύεται ο Λευτέρης Κοκογιαννάκης, ένας 26χρονος με ιδιαίτερα χαρίσματα, που κατάγεται από την Κρήτη και έχει σπουδάσει Τεχνικός Εφαρμογών Πληροφορικής στο IEK Χανίων. Ο Λευτέρης παρότι δεν έχει σπουδάσει ηθοποιός ξεχώρισε για τις υποκριτικές του ικανότητες και αποθεώθηκε τόσο από το τηλεοπτικό κοινό, όσο και από το twitter.

Κομάντα και Δράκοι

Ο ίδιος με αφορμή τα γενέθλιά του έκανε μια ανάρτηση στο facebook, με την οποία ευχαρίστησε όσους του ευχήθηκαν και του έστειλαν συγχαρητήρια για την παρουσία του στη σειρά. Η ανάρτηση συνοδεύεται από βίντεο, στο οποίο χορεύει ζεϊμπέκικο.

«Θα ήθελα να πώ με την σειρά ένα μεγάλο μεγάλο ευχαριστώ σε όλους εσάς που με τιμήσατε με ένα απλό μήνυμα με της ευχές σας, τα φετινά γενέθλια με βρήκαν να τα γιορτάζω με το υπέροχο συνεργείο από την σειρά Κομάντα και Δράκοι το οποίο συνεργείο έχουν μια δεύτερη οικογένεια. Χαρούμενα 26 λοιπόν με ανθρώπους δίπλα μου όπως ΕΣΕΙΣ. Και μην ξεχνιόμαστε απόψε στις 22:30 πρεμιέρα στο megatokalo», έγραψε.

Ανάρτηση

Αποθέωση στο Twitter

Ο Λευτέρης Κοκογιαννάκης γνώρισε την απόλυτη αποθέωση στο twitter, με τους χρήστες να εστιάζουν στο γεγονός ότι για πρώτη φορά εμφανίζεται σε ελληνική τηλεοπτική σειρά ηθοποιός ΑμεΑ.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Στο ΕΠΙ ΓΗΣ IV, την Παρασκευή 29 Μαρτίου στην Ηλεία ο Χανιώτης ερευνητής Κωνσταντίνος Χαρτζουλάκης

Ο σπουδαίος ερευνητής Κωνσταντίνος Χαρτζουλάκης πτυχιούχος της Γεωπονικής Σχολής...