17.8 C
Chania
Thursday, April 18, 2024

Λιάνα Κανέλλη: «Ο Παυλόπουλος είναι ο πιο ακίνητος και βολικός»

Ημερομηνία:

Πυρά κατά του ΣΥΡΙΖΑ για την επιλογή του να προτείνει τον Προκόπη Παυλόπουλο για την Προεδρία της Δημοκρατίας, εξαπέλυσε η Λιάνα Κανέλλη.

Σε συνέντευξή της στον ραδιοφωνικό σταθμό «ΒΗΜΑ FM 99,5» είπε:

«Δεν διαφωνώ με την επιλογή. Σκέφτομαι να κάνω και διαδήλωση στο Σύνταγμα να τον στηρίξω. Έχω μπροστά μου μια δήλωση του ότι “δεν ταξιδεύω με σημαίες ευκαιρίας”. Άρα η εκλογή του κ. Παυλόπουλου είναι σημαία ευκαιρίας της Αριστεράς, για να σηματοδοτήσει το 70-30. Καμμένος – Παυλόπουλος 70, Τσίπρας 30. Η καινούργια ελληνική τρόικα που αντιπαρατάσσεται στην ξένη».

Στην ερώτηση για το αν θα έλεγε το ίδιο και αν ήταν υποψήφιος ο Δημήτρης Αβραμόπουλος, η Λιάνα Κανέλλη απάντησε:

«Απολύτως. Απλώς ο Παυλόπουλος είναι πιο ακίνητος και βολικός. Γνωμοδοτεί χρόνια, ο Προκόπης Παυλόπουλος, για τη μη δυνατότητα μη αναγνώρισης του χρέους. Μιλάει για απομείωση. Γνωμοδοτεί ο ίδιος και το γραφείο του. Τώρα θα γνωμοδοτεί, όπως το έκανε και για τον Καραμανλή. Θα γνωμοδοτεί και τον Τσίπρα προς αυτήν την κατεύθυνση. Άρα πάμε στην αναγνώριση του δανείου. Άρα πάμε σε συζητήσεις και κουβέντες που είτε είναι μνημόνιο, είτε δεν είναι, είτε είναι δανειακή σύμβαση, είτε δεν είναι, είτε είναι δίμηνη παράταση, είτε είναι εξάμηνη παράταση. Το χρέος παραμένει στις πλάτες του ελληνικού λαού μέχρι να εξοφληθεί. Μοναδικός τρόπος να τα αντιμετωπίσεις, είναι να μην τα αναγνωρίσεις. Άρα αυτήν τη στιγμή η ελληνική κυβέρνηση έχει καταρχήν αναγνωρίσει το χρέος».

Όσο για το σαρκαστικό της ύφος, η Λιάνα Κανέλλη είπε: «Όταν βλέπω κάτι βίαιο σηκώνομαι και δεν λογαριάζω τίποτα. Καταβάλω το τίμημα και μετά σαρκάζω. Δικαιούμαι να σαρκάζω μετά από αυτό, όπως οι υπόλοιποι. Επομένως, αφού δικαιούμαι να σαρκάζω, δεν πιστεύω ότι ο καθένας έχει τα κότσια ή τη δυνατότητα να σηκωθεί. Τον Προκόπη τον ξέρω από καθηγητή στο Πανεπιστήμιο. 40 χρόνια. Δεν αμφισβητώ τίποτα ως προς το κύρος του και την άποψη του. Το ίδιο και για τον κ. Αλιβιζάτο».

Υπενθυμίζεται πως ο Προκόπης Παυλόπουλος ήταν παρών στο επεισοδιακό τηλεοπτικό πάνελ πρωινής εκπομπής του Ant1, όπου ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής Ηλίας Κασιδιάρης είχε χειροδικήσει κατά της Λιάνας Κανέλλη, έχοντας λίγο νωρίτερα πετάξει νερό στο πρόσωπο της νυν περιφερειάρχη Αττικής Ρένας Δούρου. Αρνητική εντύπωση είχε προκαλέσει, τότε, η στάση του Προκόπη Παυλόπουλου, ο οποίος δεν έκανε το παραμικρό για να εμποδίσει τα όσα εκτυλίχτηκαν μπροστά του.

[youtube url=”https://www.youtube.com/watch?v=Mcy_oE2L68s”]

zougla.gr

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Εκδήλωση για τα 200 χρόνια από τη Σφαγή στο Λαφονήσι

Φέτος συμπληρώνονται διακόσια χρόνια από τη Σφαγή στο Λαφονήσι Κισσάμου, που έγινε από...

Κρήτη: Πειθαρχική δίωξη κατά αντιδημάρχου για παράνομες μεταδημοτεύσεις!

Βόμβα στην Αυτοδιοίκηση της Κρήτης ! Την Πειθαρχική δίωξη...