15.8 C
Chania
Thursday, May 2, 2024

Λιμάνι Σούδας αντί Κωνσταντινούπολης επέλεξε παγκόσμιος οργανισμός κρουαζιέρας

Ημερομηνία:

Η στρατιωτική και πολιτική κρίση στην οποία ενεπλάκη η Τουρκία με τη Ρωσία πιθανό θα αλλάξει και τους συσχετισμούς στην επόμενη τουριστική σεζόν, οδηγώντας περισσότερους επισκέπτες προς την Ελλάδα και ιδίως την Κρήτη. Εκτός από την εντυπωσιακή κίνηση της παρουσίας εκατοντάδων Ρώσων τουριστικών πρακτόρων στο νησί τις τελευταίες ημέρες που δείχνει – μαζί με άλλα στοιχεία- ότι η ρωσική αγορά επιλέγει την Κρήτη, οι εκτιμήσεις και στις ηλεκτρονικές τουριστικές σελίδες είναι ότι η ρωσοτουρκική κρίση αλλά και το ευρύτερο περιβάλλον στην ανατολική Μεσόγειο θα ευνοήσει το ρεύμα προς το νησί.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που δημοσιεύονται, αυτό διαφαίνεται ήδη από τα πακέτα που κλείνονται ενόψει της τουριστικής σεζόν του 2016.

Ένα επιπλέον ενδεικτικό στοιχείο είναι ότι ο παγκόσμιος οργανισμός κρουαζιέρας Celebrity Cruises αποφάσισε να μην έχει πλέον στους προορισμούς του την Κωνσταντινούπολη και να την αντικαταστήσει με την Κρήτη και το λιμάνι της Σούδας! Επίσης προβλέπεται η μια ακόμα διανυκτέρευση στην Ελλάδα.

candianews.gr

 

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Οι Χανιώτες τίμησαν στους δρόμους την Εργατική Πρωτομαγιά | Φωτός

Μαζικά με τα σωματεία τους (κυρίως αυτά που πρόσκεινται...

Πρωτομαγιά: Ο “Αγώνας της Κρήτης” συμμετέχει στις απεργιακές κινητοποιήσεις

Ο "Αγώνας της Κρήτης" συμμετέχει στις απεργιακές κινητοποιήσεις για την...

Συναγερμός για τραυματία με σφαίρα στην πλάτη – Δέχτηκε επίθεση με όπλα στον Δήμο Γόρτυνας

Συναγερμός στις Αρχές ύστερα από πληροφορίες για επεισόδιο με...

«Ξεσκονίζουν» Κρητικούς για παράνομες επιδοτήσεις με εικονικά μισθωτήρια στα Γιαννιτσά

Μεγάλη… πέραση σε Κρητικούς είχαν, ως φαίνεται, τα Γιαννιτσά...