16.8 C
Chania
Wednesday, May 8, 2024

Λιποθυμία χθες στο Ειρηνοδικείο Ηρακλείου κατά τις διαμαρτυρίες ενάντια στους πλειστηριασμούς | Βίντεο

Ημερομηνία:

Επεισοδιακή ήταν χθες η διαμαρτυρία πολιτών έξω από το Ειρηνοδικείο Ηρακλείου ενάντια στους πλειστηριασμούς. Όπως σημειώνει η Λαϊκή Στάση Πληρωνών, πολίτες συγκεντρώθηκαν στήνοντας έναν «ανθρώπινο φράχτη» στην είσοδο του Ειρηνοδικείου με σκοπό να αποτρέψουν την είσοδο «σε ανθρωπόμορφα αρπακτικά». Ως αποτέλεσμα της δράσης, ουδείς προγραμματισμένος πλειστηριασμός δεν πραγματοποιήθηκε και κηρύχθηκαν όλοι άκυροι.

Πάντως, όπως αναφέρεται σε σχετικό κείμενο, κατά την προσπάθεια αποκλεισμού της εισόδου, σύζυγος επιχειρηματία του οποίου η επιχείρηση βρισκόταν σε πλειστηριασμό υπέστη νευρικό κλονισμό και λιποθύμησε.

Στο σημείο κατέφθασε ασθενοφόρο το οποίο παρέλαβε τη γυναίκα.

Η Λαϊκή Στάση Πληρωμών σημειώνει:

«Τα τελευταία τέσσερα χρόνια ολοένα και μεγαλύτερο τμήμα του  πληθυσμού ζει το παιχνίδι της επιβίωσης, με πάρα πολύ σκληρούς όρους και είναι πλέον μάταιο να μπαίνει κανείς σε προβληματικές αλά survivor, καθώς η καθημερινότητα μας κινείται  σε ρυθμούς που καταλήγουν σε μια δίνη,  συμπαρασύροντας κάθε ζωντανή μονάδα!»

Δείτε το βίντεο από τα γεγονότα στο Ειρηνοδικείο Ηρακλείου:

[youtube url=”https://www.youtube.com/watch?v=Rv9d5K7HgAk”]

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Πως κατασκευάζεται ένα (συνδεδεμένο) «πράσινο νησί»

Της Βάννας Σφακιανάκη Ξεκινώντας ενοχοποιείς τους νησιώτες λέγοντας ότι επιβαρύνουν...

Αντιπυρική προστασία: οι κομματικές φιέστες και ο λάθος προσανατολισμός

Του Λευτέρη Καρχιμάκη * Το νέο δόγμα πυρόσβεσης μας υπόσχεται...

«Ποτέ στη ζωή μου δεν έχω δει τέτοιο βομβαρδισμό» – Δραματική η κατάσταση στη Ράφα

Τουλάχιστον 12 άνθρωποι έχουν αναφερθεί ότι σκοτώθηκαν κατά τη...