22.8 C
Chania
Friday, September 20, 2024

Λ. Κασσελάκης από Τάφους Βενιζέλων: “Η Κρήτη δεν είναι για τους νοικοκυραίους, είναι για τους κουζουλούς” | Φωτός

Ημερομηνία:

Την πρώτη του παρουσία ως υποψήφιος πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ έκανε το βράδυ της Τρίτης από τους τάφους των Βενιζέλους στα Χανιά ο Στέφανος Κασσελάκης.

Ο υποψήφιος πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ έφτασε στους Τάφους των Βενιζέλων με μια μικρή καθυστέρηση με τον κόσμο να σπεύδει να του σφίξει το χέρι κατά την άφιξή του.

Κατά την έλευσή του έκανε και μία πρώτη δήλωση προς τους δημοσιογράφους. Είπε:

«Είναι τελείως απρόσμενη για μένα αυτή η στιγμή, αυτή η υποδοχή. Αισθάνομαι ταπεινοφροσύνη και είμαι πολύ συγκινημένος εδώ, στις ρίζες μου που ερχόμουν κάθε καλοκαίρι. Έχουμε πολλή δρόμο μπροστά μας. Ξέρω πολύ καλά ότι έχω πολλά να αποδείξω και αυτό θα κάνω».

Ο Στέφανος Κασσελάκης αφού χαιρέτησε κάποιους από τους συγκεντρωμένους πολίτες προχώρησε σε μία σύντομη ομιλία κάνοντας αναφορά στον Καζαντζάκη και τους “κουζουλούς”:

«Παραφράζω τις λέξεις του Καζαντζάκη, ότι η Κρήτη δεν είναι για τους νοικοκυραίους, είναι για τους κουζουλούς. Επειδή οι κουζουλοί κάνουν αυτό τον τόπο τόσο υπερήφανο… Είμαι ένας κουζουλός ο οποίος αφήνει την Αμερική για να έρθει εδώ στην πατρίδα μου. Για να προσπαθήσει να αφήσει μία παρακαταθήκη με το δικό μου μικρό τρόπο».

Κατόπιν, ο κ. Κασσελάκης δέχθηκε ερωτήσεις από τους πολίτες. Πάντως αρνήθηκε να απαντήσει ερώτηση σχετικά με την πιθανότητα συνδιαχείρισης στο Αιγαίο λέγοντας ότι “δεν είναι της στιγμής”.

Σημειώνουμε ότι δεν επιτράπηκε στους δημοσιογράφους να προχωρήσουν σε ερωτήσεις.

Ο κ. Κασσελάκης έμεινε για αρκετή ώρα ακόμα στο σημείο μιλώντας με πολίτες και βγάζοντας φωτογραφίες μαζί τους.

 

"google ad"

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ