13.8 C
Chania
Saturday, December 6, 2025

Λ. Λαζόπουλος: “Κανένα κόμμα να μην προσπαθήσει να οικειοποιηθεί με σημαίες τη μεγάλη αυτή στιγμή”

Ημερομηνία:

Ο Λάκης Λαζόπουλος κατά την διάρκεια της χθεσινής (26/2) εκπομπής του στο MEGA έκανε μια τοποθέτηση εν όψει της μεγάλης πανελλαδικής συγκέντρωσης για την μαύρη επέτειο των δύο χρόνων από την τραγωδία στα Τέμπη με τους 57 νεκρούς.

Ο ηθοποιός έστειλε μήνυμα στις εταιρείες κινητής τηλεφωνίας να μην ρίξουν το σήμα στα σημεία των συγκεντρώσεων για να μπορεί ο κόσμος να καταγράφει, καθώς στην προηγούμενη μεγάλη συγκέντρωση για τα Τέμπη υπήρξαν πολλά παράπονα από τον κόσμο για το σήμα στα τηλέφωνα.

«Ο λαός κατεβαίνει για δεύτερη φορά και ελπίζω να μη χρειαστεί και τρίτη, χωρίς κόμματα. Απαιτούμε όλη η κοινωνία κανένα κόμμα να μην τολμήσει να προσπαθήσει να οικειοποιηθεί με σημαίες τη μεγάλη αυτή στιγμή. Η Μεταπολίτευση τελείωσε, σάπισε, όλα μαζί τα κόμματα είναι ένα σχέδιο», είπε αρχικά ο Λάκης Λαζόπουλος.

«Η κοινωνία θέλει να περάσει στη Νεοπολίτευση χωρίς όρους, χέστηκε για όλους σας. Σταματήστε να κατηγορείτε όποιους δεν σας αρέσουν για λαϊκισμό. Ο κυβερνητισμός είναι το μεγάλο πρόβλημα σήμερα, το μεγάλο εμπόδιο. Δεν υπάρχει καμία ελευθερία σκέψης και έκφρασης, γι’ αυτό φτάνει ο Τραμπ να λέει για την Ευρώπη ότι είμαστε ξεφτιλισμένοι», τόνισε χαρακτηριστικά.

«Εδώ φτάνουν να απειλούν τους εργαζόμενους ότι θα χάσουν τη δουλειά τους αν πάνε στη συγκέντρωση. Αν η κοινωνία σκύψει τώρα το κεφάλι, τελείωσε. Και επειδή μου στέλνουν διάφορα μηνύματα ότι θα γίνει χαμός, θα επέμβει ο στρατός, θα πέσουν δακρυγόνα και θέλουν κάποιοι να πάνε με τα παιδιά τους, θα παρακαλέσω τις εταιρείες κινητής τηλεφωνίας να αφήσουν τα τηλέφωνα ανοιχτά», επισήμανε ο Λάκης Λαζόπουλος, ο οποίος καταχειροκροτήθηκε από το κοινό που τον παρακολουθούσε.

«Όχι όπως την προηγούμενη φορά που τα έκοψαν. Για να μπορεί να βλέπει ο κόσμος live τι γίνεται, γιατί οι τηλεοράσεις ξέρουμε τη δουλειά που θα κάνουν. Ζητάμε μόνο μία ημέρα να μιλήσει η κοινωνία ήρεμα», υπογράμμισε κλείνοντας την τοποθέτησή του ο Λάκης Λαζόπουλος.

Δεν μπορούν όλοι να πληρώσουν. Και το σεβόμαστε.

Αν βρίσκεσαι σε δύσκολη οικονομική κατάσταση, συνέχισε να μας διαβάζεις δωρεάν. Η ενημέρωση πρέπει να παραμένει προσβάσιμη για όλους.

Αν όμως μπορείς, στήριξέ μας σήμερα. Ορίστε δύο καλοί λόγοι για να το κάνεις:

  1. Η στήριξή σου ενισχύει άμεσα την ποιότητα και την ανεξαρτησία της δημοσιογραφίας μας.
  2. Κοστίζει λιγότερο από έναν καφέ και η διαδικασία διαρκεί λιγότερο από 1 λεπτό.

Επίλεξε σήμερα να γίνεις συνδρομητής ή δωρητής.

Γίνε συνδρομητής

Σας ευχαριστούμε θερμά.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις - Γίνετε συνδρομητές!

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Πρώτοι σε υπερεργασία και υπερωρίες οι Έλληνες

Oι Έλληνες που κάποτε- κυρίως στα χρόνια των μνημονίων-...

Κωνσταντοπούλου: «Πολιτικός απατεώνας ο Τσίπρας -Πήρα το βιβλίο του για να δω τι γράφει για το Μάτι»

«Πολιτικό απατεώνα», χαρακτήρισε τον Αλέξη Τσίπρα η Ζωή Κωνσταντοπούλου,...

«Ιθάκη»: Οι στιγμές που ξεχώρισε ο Αλέξης Τσίπρας από την ομιλία στο Παλλάς

Τέσσερα αποσπάσματα από την προχθεσινή του ομιλία στο Παλλάς...