21.8 C
Chania
Tuesday, September 17, 2024

Μάζεψε τα πράγματά του από την Κουμουνδούρου ο Κασσελάκης, παραιτήθηκαν και οι άμεσοι συνεργάτες του – Κλείδωσαν και το γραφείο

Ημερομηνία:

Αδειάζει ο 7ος όροφος της Κουμουνδούρου με φίλους και εχθρούς του Στέφανου Κασσελάκη στον ΣΥΡΙΖΑ, να περιμένουν την επόμενη κίνησή τουτην ώρα που  οι «87», που πρωτοστάτησαν στην καθαίρεσή του επιχειρούν να κερδίσουν χρόνο.

Υπενθυμίζεται ότι αφότου υπερψηφίστηκε η πρόταση μομφής κατά του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ στην κεντρική επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ, αυτομάτως το κόμμα οδηγείται σε εσωκομματικές εκλογές, ενώ οι προθέσεις του προέδρου που εξέπεσε από το αξίωμά του, θα κρίνουν σε μεγάλο βαθμό και το πεδίο που θα διαμορφωθεί ενόψει της μάχης ηγεσίας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Στέφανος Κασσελάκης ήδη μάζεψε τα πράγματά του από τα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ, ενώ παραιτήθηκαν οι δύο διευθυντές του Γραφείου Τύπου κόμματος. Την παραίτησή του από διευθυντής του γραφείου του προέδρου του κόμματος υπέβαλε και ο Μανώλης Καπνισάκης, ο οποίος μάλιστα ζήτησε να βγει από το μισθολόγιο του ΣΥΡΙΖΑ.

Ειδικότερα, παραιτήθηκαν η Ευγενία Κουντούρη και ο Μπάμπης Παπαδάκης, ενώ ο Μανώλης Καπνισάκης, διευθυντής του γραφείου του Στέφανου Κασσελάκη, θα έπαιρνε σήμερα τα πράγματα του.

Το γραφειο Προέδρου έκλεισε με λουκέτο, ενώ άλλαξε και ο κωδικός ασφαλείας στην είσοδο του γραφείου του Προέδρου. Πρόκειται για την προβλεπόμενη διαδικασία σε τέτοιες περιπτώσεις.

Στο αποχαιρετιστήριο μήνυμά της στους δημοσιογράφους η Ευγενία Κουντούρη έγραψε τα εξής:

“Θα ήθελα να σας ευχαριστήσω θερμά για την συνεργασία που είχαμε. Ο Στεφανος Κασσελάκης ως πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ με εμπιστεύτηκε και μου ανέθεσε έναν κρίσιμο ρόλο και προσπάθησα με όλες μου τις δυνάμεις να ανταποκριθώ στηρίζοντας την ανάταξη του προοδευτικού χώρου. Μετά την απόφαση της χθεσινής ΚΕ αισθάνομαι πως ο κύκλος μου ως διευθύντρια του γραφείου τύπου έκλεισε και υπέβαλα την παραίτηση μου. Εύχομαι η συνέχεια να δικαιώσει όσους πιστεύουν ακόμη στο όραμα μιας μεγάλης προοδευτικής αριστερής παράταξης. Εις το επανιδείν”.

Χθες Κυριακή παραιτήθηκε και ο διευθυντής της κοινοβουλευτικής ομάδας Μπαμπης Παπαδακης.

«Αγαπημένοι και αγαπημένες σας ευχαριστώ όλους και όλες για την συνεργασία όλα αυτά τα χρόνια. Αν υπήρξαν κάποιες στιγμές έντασης θέλω να γνωρίζετε ότι αυτές ήταν αποτέλεσμα της καθημερινής πίεσης από την δουλειά. Συνεργαστήκαμε καθαρά, έντιμα και με επαγγελματισμό. Ολόψυχα εύχομαι κάθε καλό», ανέφερε στο αποχαιρετιστήριο μήνυμά του.

"google ad"

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Χρ. Σταϊκούρας: Ο νέος ΒΟΑΚ λύνει όλα τα τεχνικά προβλήματα, αλλά…

Στις παρεμβάσεις που θα γίνουν το επόμενο χρονικό διάστημα...

Μικρότερη η αύξηση της μέσης θερμοκρασίας τα τελευταία 30 χρόνια στην Κρήτη

Στις 11 Σεπτεμβρίου 2024, επιστήμονες της μονάδας ΜΕΤΕΟ του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών δημοσίευσαν στη...

Airbnb: Νέες υποχρεώσεις στους ιδιοκτήτες με ελάχιστη επιφάνεια, απολυμάνσεις, πυροσβεστήρες

Νέες υποχρεώσεις, και μάλιστα δια νόμου, έρχονται για τους ιδιοκτήτες...