20.8 C
Chania
Wednesday, May 1, 2024

Μάνος Δασκαλάκης για Ρούλα: Με την κατηγορούμενη θα μιλήσουμε εκεί που πρέπει

Ημερομηνία:

Σπάει την σιωπή του ο Μάνος Δασκαλάκης και αποκαλεί για πρώτη φορά την Ρούλα «κατηγορούμενη». Μιλώντας στον ΑΝΤ1 δεν αναφέρει καθόλου το όνομά της και τονίζει ότι «θα τα πούμε εκεί που πρέπει».

Μάλιστα μεταξύ άλλων δήλωσε: «Θέλω να σας τονίσω ότι δεν θα επιτρέψω σε κανέναν να γίνει τιμητής της αγάπης και της οδύνης μου για τα τρία χαμένα παιδιά μου. Όσον αφορά την κατηγορούμενη και τον διάλογο που έγινε μεταξύ μας δεν έχω να κάνω καμία απολύτως δήλωση. Δεν έχω να σας πω κάτι. Αντιλαμβανόμενος την ιδιαίτερα δυσχερή θέση της, θα μιλήσουμε εκεί που πρέπει και όταν πρέπει. Με τους αρμόδιους. Δεν κρυβόμαστε από κανέναν απολύτως. Δεν έχω να κρύψω κάτι».

Ο δικηγόρος του κ. Καράμπελας, περιέγραψε έναν άνθρωπο σοκαρισμένο και αδύναμο να διαχειριστεί τα όσα συμβαίνουν και τον θάνατο των τριών του παιδιών.

Εν τω μεταξύ, συνεχίζει να αρνείται τα πάντα η Ρούλα Πισπιρίγκου. Αρνείται ότι σκότωσε την κόρη της Τζωρτζίνα και υποστηρίζει πως δεν ξέρει τι είναι η κεταμίνη.

Επίσης, συνεχίζει να αναφέρει ότι δεν έχει καμία σχέση με την υπόθεση του θανάτου των τριών της παιδιών στην Πάτρα.

Αυτά φέρεται ότι είπε και στη συνάντηση που είχε με τον νέο δικηγόρο της, Κωνσταντίνο Ζάρδα.

Ο διάλογος Ρούλας-Μάνου στο κρατητήριο

Νωρίτερα, μέσα από το κρατητήριο η Ρούλα Πισπιρίγκου μιλώντας στο STAR, αναφέρθηκε στον διάλογο που είχε με τον Μάνο Δασκαλάκη.

«Και τι να κάνω εγώ; Να βάλουν εμένα και τον πατέρα μου μέσα;» φέρεται να της είπε ο Μάνος Δασκαλάκης, σύμφωνα με τα όσα δήλωσε η ίδια η 33χρονη κατηγορούμενη για την δολοφονία της 9χρονης κόρης της Τζωρτζίνας.

Η 33χρονη δήλωσε επίσης πως δεν αντέχει.

«Όχι δεν αντέχω άλλο. Δεν έχουν στοιχεία. Έγινε για να γίνει. Είναι άδικο. Μίλησα σήμερα το πρωί με τον Μάνο. Μου είπε ότι θα υπερασπιστεί την κατηγορία για να τον πάρουν για δουλειά. Έχουν πέσει όλοι να με φάνε, μου είπε κατά τη διάρκεια της συνομιλίας».

Ο Μάνος, σύμφωνα με την ίδια, φοβάται να μην μπει φυλακή.

Σε δηλώσεις της η μητέρα της Ρούλας Πισπιρίγκου, είπε ότι:

«Έχει αποστασιοποιηθεί πλήρως από την κόρη μου, δεν απαντά και δεν σηκώνει τα τηλέφωνα, είναι εξαφανισμένος».

"google ad"

Έρευνα στην Πάτρα

Ολοκληρώθηκε το απόγευμα της Παρασκευής (1/4) η έρευνα της αστυνομίας στο σπίτι της Ρούλας Πισπιρίγκου στην Πάτρα. Η έρευνα διήρκησε για σχεδόν δύο ώρες, με τις αρχές να προχωρούν σε κατάσχεση ορισμένων αντικειμένων.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με πληροφορίες οι αστυνομικοί της Ασφάλειας κατέσχεσαν συνταγογραφημένα φάρμακα, μια τηλεόραση, ένα laptop, ένα κινητό τηλέφωνο, ενώ μαζί τους πήραν και ένα κλουβί με ένα ωδικό πτηνό, πιθανότατα καναρίνι.

Αφού ολοκληρώθηκε η έρευνα, η αδελφή της Ρούλας Πισπιρίγκου, Δήμητρα, μπήκε σε αυτοκίνητο της αστυνομίας.

Υπενθυμίζεται πως η μητέρα και η αδελφή της 33χρονης, ζήτησαν να τους φυγαδεύσει η αστυνομία, μετά τη σύλληψή της πριν από δύο ημέρες.

 

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Οι Χανιώτες τίμησαν στους δρόμους την Εργατική Πρωτομαγιά | Φωτός

Μαζικά με τα σωματεία τους (κυρίως αυτά που πρόσκεινται...

Πρωτομαγιά: Ο “Αγώνας της Κρήτης” συμμετέχει στις απεργιακές κινητοποιήσεις

Ο "Αγώνας της Κρήτης" συμμετέχει στις απεργιακές κινητοποιήσεις για την...

Συναγερμός για τραυματία με σφαίρα στην πλάτη – Δέχτηκε επίθεση με όπλα στον Δήμο Γόρτυνας

Συναγερμός στις Αρχές ύστερα από πληροφορίες για επεισόδιο με...

«Ξεσκονίζουν» Κρητικούς για παράνομες επιδοτήσεις με εικονικά μισθωτήρια στα Γιαννιτσά

Μεγάλη… πέραση σε Κρητικούς είχαν, ως φαίνεται, τα Γιαννιτσά...