20.8 C
Chania
Friday, April 19, 2024

Μάνος Τσαγκαράκης: Ο Δημητράκης από το “Νησί” μεγάλωσε και παίζει στον “Σασμό”

Ημερομηνία:

Περίπου 11 χρόνια έχουν περάσει από την επιτυχημένη δραματική σειρά “Το Νησί” του Mega, που άφησε ιστορία στην ελληνική τηλεόραση.

Ο Μάνος Τσαγκαράκης, που ήταν τότε μόλις 10 χρονών, είχε συμμετάσχει στο αγαπημένο σίριαλ, ερμηνεύοντας τον ρόλο του “Δημητράκη Λεμονιά” και έκτοτε δεν τον είχαμε δει ξανά στην τηλεόραση.

Ο μικρός είχε επιστρέψει στο σχολείο και στα μαθήματά του, ενώ δεν είχε εκτεθεί στα φώτα της δημοσιότητας.

Φέτος, στα 21 του χρόνια, ο νεαρός έκανε δυναμικό come – back στην μικρή οθόνη, καθώς συμμετέχει στην νέα δραματική σειρά του Alpha με τίτλο “Σασμός”, η οποία σημειώνει ήδη μεγάλη επιτυχία.

Ο ίδιος έχει ένα μικρότερο ρόλο, ενώ αξίζει να σημειωθεί πως είναι μόνιμος κάτοικος Κρήτης, εκεί, δηλαδή, όπου γυρίζεται η σειρά.

Δείτε πλάνα από τον ρόλο του στον “Σασμό”:

Σασμός
Σασμός  PRINTSCREEN / ALPHA TV
Σασμός
Σασμός  PRINTSCREEN / ALPHA TV
Σασμός
Σασμός  PRINTSCREEN / ALPHA TV

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ