17.8 C
Chania
Thursday, April 18, 2024

Μάχη για να μην χάσει το πόδι του δίνει ο 23χρονος που παρασύρθηκε από μπουλντόζα στο κορωνοπάρτι του ΑΠΘ

Ημερομηνία:

Μάχη να μη χάσει το πόδι του δίνει ο 23χρονος που τραυματίστηκε το βράδυ του Σαββάτου 12 Ιουνίου σε κορονοπάρτι μέσα στο ΑΠΘ όταν νεαρός έβαλε μπρος σκαπτικό μηχάνημα και τον πάτησε.

Ο νεαρός διακομίστηκε στο Ιπποκράτειο νοσοκομείο, όπου υποβλήθηκε άμεσα σε επέμβαση αλλεπάλληλες εισαγγελικές παρεμβάσεις και η μητέρα δήλωσε ότι θα κινηθεί νομικά κατά παντός υπευθύνου.

«Ο φίλος του -σε εισαγωγικά- βρήκε το σκαπτικό με τα κλειδιά επάνω, ανέβηκε, το έβαλε μπρος και τον πάτησε, τον πάτησε. Τον πάτησε η ερπύστρια. Όταν άκουσε τις τσιρίδες από τον πόνο γιατί το πολτοποιούσε το πόδι τότε κατάλαβα ότι πάτησε το παιδί μου και σταμάτησε. Η κατάσταση του ποδιού είναι σοβαρή. Είναι πολτοποιημένο το πόδι του από το μηρό μέχρι τη γάμπα κάτω» είπε στην ΕΡΤ 3.

Ο υπεύθυνος των έργων συνελήφθη και κλήθηκε να απαντήσει πώς οι νεαροί το έβαλαν μπροστά. «Δεν ήταν πάνω τα κλειδιά, τα είχαμε κρυμμένα σε ένα σημείο στο μηχάνημα» είπε.

Όπως ανέφερε η μητέρα του στην ΕΡΤ, σκέφτεται κινηθεί νομικά κατά παντός υπευθύνου, αφού ο 23χρονος δίνει μάχη για να μη χάσει το πόδι του.

Συγκεκριμένα η μητέρα του 23χρονου δήλωσε πως οι γονείς παρακαλούν να φυλάσσεται το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο στη Θεσσαλονίκη, ώστε να μη γίνονται κορονοπάρτι στους χώρους του και ότι, εάν υπήρχε φύλαξη, το παιδί της δεν θα ήταν τώρα σοβαρά τραυματισμένο, με τον φόβο να του κόψουν το πόδι.

newsbeast.gr

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ