29.8 C
Chania
Saturday, October 5, 2024

Μάχη” εταιρειών χαμηλού κόστους στους ελληνικούς αιθέρες

Ημερομηνία:

Ακόμη δύο δρομολόγια από και προς τα Χανιά και τη Ρόδο προς Bournemouth στην Μεγάλη Βρετανία και Οσλο στην Νορβηγία ανακοίνωσε σήμερα η Ryanair.

Όμως η πρόκληση για το 2014 όσον αφορά την αγορά είναι το γεγονός ότι όλοι ο μεγάλοι αερομεταφορείς χαμηλού κόστους προσπαθούν να πάρουν όσο το δυνατόν μεγαλύτερο μερίδιο στην διακίνηση των 15 και πλέον εκατομμυρίων τουριστών που θα επισκεφτούν με αεροπλάνο την Ελλάδα.

Έτσι η Easyjet, δεύτερη σε μέγεθος αεροπορική εταιρία χαμηλού κόστους ανακοίνωσε ακόμη δύο πτήσεις από το αεροδρόμιο Fiumicino της Ρώμης προς το αεροδρόμια της Θεσσαλονίκης και Ρόδου.
Παράλληλα η τρίτη σε μέγεθος αεροπορική εταιρία χαμηλού κόστους η γερμανική Airberlin ανακοίνωσε και αυτή με την σειρά της ακόμη μια νέα πτήση από την Καλαμάτα προς την Βιέννη, ενώ αναμένονται ανακοινώσεις για νέες πτήσεις και για το Ηράκλειο.

"google ad"

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ