26.8 C
Chania
Monday, May 20, 2024

Μέγας συνωστισμός στα Δικαστήρια Χανίων παρά την έκρηξη των κρουσμάτων… κι ο θεός βοηθός

Ημερομηνία:

Εικόνες που σίγουρα προκαλούν πολλά ερωτηματικά…

Τη στιγμή όπου η κυβέρνηση λαμβάνει μέτρα για τις μικρές επιχειρήσεις με τεράστιο αντίκτυπο, για την αντιμετώπιση της αύξησης των κρουσμάτων, στα δικαστήρια η εικόνα είναι αποκαρδιωτική.

Αν και στην είσοδο των δικαστηρίων στα Χανιά υπάρχει άτομο που ελέγχει κατά πόσο όσοι εισέρχονται έχουν κάνει το εμβόλιο ή τεστ κι αν φοράνε μάσκες, η εικόνα εντός τους προκαλεί… τρόμο.

Όλες οι δίκες πραγματοποιούνται κανονικά με εκατοντάδες ανθρώπους να βρίσκονται συνωστισμένοι σε στενούς χώρους και αίθουσες, δίχως να τηρείται κανένα απολύτως μέτρο ή αποστάσεις, δίχως κανενός είδους εξαερισμό. Μόνο που φοράνε μάσκα, οι πιο πολλοί όπως να ‘ναι.

Βλέποντας αυτά σκεφτόμαστε, άραγε, για την βέβαιη αύξηση των κρουσμάτων θα φταίνε οι ανεμβολίαστοι; Ή η απουσία λήψης μέτρων που θα διασφαλίζουν τον περιορισμό της εξάπλωσης;

"google ad"

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ