17.8 C
Chania
Sunday, May 5, 2024

Μέσω tinder αναζητούν γυναίκες στα Χανιά ναύτες των αεροπλανοφόρων

Ημερομηνία:

Οι καιροί αλλάζουν αλλά οι ανάγκες των ναυτών παραμένουν ίδιες.

Παλιότερα, οι ναύτες του 6ου στόλου όταν το πλοίο έδενε στον Πειραιά κατευθυνόταν στην Τρούμπα και σε πορνεία της περιοχής. Σήμερα, όταν φτάνουν στη Σούδα, οι επιλογές είναι περισσότερες. Πέρα από τα στριπτιτζάδικα και τα πορνεία, υπάρχει πλέον και το tinder.

Το Tinder είναι ένα app γνωριμιών για smartphone. Στην Αμερική μάλιστα έχει ήδη καθιερωθεί το ρήμα tindering, ενώ τις κοπέλες που το χρησιμοποιούν τις αποκαλούν Tinderellas, από τις λέξεις Tinder και Cinderella (Σταχτοπούτα).

Το Tinder σε εντοπίζει μέσω GPS, συλλέγει στοιχεία και φωτογραφίες σου από το προφίλ σου στο Facebook και στη συνέχεια σου παρουσιάζει πιθανούς υποψηφίους ανάλογα με την τοποθεσία σου και τις προτιμήσεις σου.

Όμως, από πολλούς, χρησιμοποιείται ως ένας εύκολος τρόπος να βρουν κάποιο ταίρι για περιστασιακό σεξ είτε στον τόπο που διαμένουν ή σε κάποιον προορισμό που ταξιδεύουν. Σε άλλες χώρες είναι τόσο διαδεδομένη η χρήση του ώστε πλέον να είναι ο κύριος τρόπος για να βρουν κάποιο σύντροφο για σεξ.

Έτσι και πολλοί ναύτες των πλοίων που καταφθάνουν στη Σούδα, ανεβάζουν στοιχεία σχετικά με την έλευσή τους στα Χανιά, τις μέρες παραμονής τους ενώ ενημερώνουν ότι ψάχνουν για κάποιο ταίρι, για ραντεβού ή περιστασιακό σεξ.

Αν και η εφαρμογή δεν είναι τόσο διαδεδομένη ακόμη στην Ελλάδα, πάντως υπάρχουν χρήστες και στα Χανιά. Και πολλές φορές, σε μια μικρή πόλη, είναι πιο επιθυμητό η γνωριμία για περιστασιακό σεξ με έναν άγνωστο παρά με κάποιον από την περιοχή σου.

Το βέβαιο είναι πως οι συνήθειες αλλάζουν, και πλέον οι ναύτες έχουν και άλλους τρόπους να ικανοποιήσουν τις ανάγκες τους.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Με κατάνυξη ο Επιτάφιος Θρήνος στη Μονή Γουβερνέτου | Φωτός

Παρουσία πλήθους πιστών και με κατάνυξη πραγματοποιήθηκε ο Επιτάφιος...

Μονή Αγκαράθου: Τα πρόβατα περνούν κάτω από τον Επιτάφιο για ευλογία! | Βίντεο

Κατάνυξη και ευλάβεια το βράδυ της Μεγάλης Παρασκευής στην περιφορά του...

Δείτε τι λένε οι ειδικοί για την πρόωρη ανθοφορία των ελαιόδεντρων στην Κρήτη

Με ταχείς ρυθμούς εξελίσσεται η πρόωρη φετινή ανθοφορία των ελαιοδέντρων σε όλες τις ελαιοπαραγωγικές περιοχές...