27.8 C
Chania
Saturday, May 18, 2024

Μέτρα οικονομικής στήριξης συζήτησε η Ντόρα Μπακογιάννη με τον πρόεδρο του ΚΤΕΛ Χανίων – Ρεθύμνου

Ημερομηνία:

Η Ντόρα Μπακογιάννη, βουλευτής Χανίων με τη Νέα Δημοκρατία, με ανάρτησή της ενημέρωσε για τη συνάντηση που πραγματοποίησε με τον πρόεδρο του ΚΤΕΛ Χανίων – Ρεθύμνου κ. Γιάννη Καψανάκη.

Όπως αναφέρει:

Συζητήσαμε σήμερα με τον πρόεδρο του ΚΤΕΛ Χανίων-Ρεθύμνου, Γιάννη Καψανάκη για τα θέματα που τους απασχολούν και συγκεκριμένα τα μέτρα οικονομικής στήριξης των ΚΤΕΛ. Επίσης ανταλλάξαμε απόψεις για τον τρόπο με τον οποίο μπορούν να βοηθηθούν οι επιχειρηματίες του χώρου, οι οποίοι δανείστηκαν για να αγοράσουν καινούργια λεωφορεία, κυρίως το να υπάρξει συμφωνία με τις τράπεζες για την επιμήκυνση των δανείων και καλύτεροι όροι αποπληρωμής.⠀

Να υπενθυμίσουμε ότι σε πρόσφατη ανακοίνωση της Ομοσπονδίας Σωματείων Μεταφορών Ελλάδας γίνεται αναφορά σε «πιέσεις, απειλές, εκβιασμούς, απολύσεις, συγκεκαλυμμένες απολύσεις με τον μανδύα της δήθεν οικειοθελούς αποχώρησης, χορήγηση αδειών με αποδοχές ή άνευ και προσπάθειες μονομερούς επιβολής συστήματος εκ περιτροπής εργασίας» αναφέροντας ότι έχουν γίνει:

  • Περισσότερες από 250 “οικειοθελείς αποχωρήσεις” – απολύσεις χωρίς αποζημίωση στην επιχείρηση ΚΤΕΛ Χανίων – Ρεθύμνου Α.Ε.
  • Περισσότερες από 50 απολύσεις και “οικειοθελείς αποχωρήσεις” στην επιχείρηση ΚΤΕΛ Ηρακλείου – Λασιθίου Α.Ε.
  • Χορήγηση άδειας απουσίας άνευ αποδοχών σε όλο το προσωπικό της επιχείρησης Αστικό ΚΤΕΛ Χανίων Α.Ε. (εκτός των οδηγών – ιδιοκτητών).
"google ad"

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ