21.8 C
Chania
Friday, March 29, 2024

Μέχρι 30 Σεπτεμβρίου οι συμμετοχές στον 4ο Παγκόσμιο Διαγωνισμό Έμμετρης Σάτιρας «Παύλος Πολυχρονάκης»

Ημερομηνία:

Λόγω του μεγάλου ενδιαφέροντος που δείχνουν οι απανταχού της γης σατιρικοί Ποιητές για τον 4ο Παγκόσμιο Διαγωνισμό Έμμετρης Σάτιρας «Παύλος Πολυχρονάκης», η Ένωση Πνευματικών Δημιουργών Χανίων , διοργανώτρια του διαγωνισμού, ανακοίνωσε ότι δίνει δεκαπενθήμερη παράταση για όσου ενδιαφέρονται να λάβουν μέρος .Έτσι, λοιπόν, οι συμμετοχές θα γίνονται δεκτές μέχρι τις 30 Σεπτεμβρίου 2013 ( σφραγίδα Ταχυδρομείου).

Όπως είναι γνωστό, εφέτος στους 12 πρώτους νικητές θα δοθούν αξιόλογα χρηματικά βραβεία .

Υπενθυμίζεται ότι  το θέμα είναι ελεύθερο . Μόνες προϋπόθεσες είναι να βγάζει αβίαστα γέλιο, να μην έχει αισχρό, συκοφαντικό ή προσβλητικό περιεχόμενο και να μην ασχολείται με θλιβερές καταστάσεις .

Όλοι οι στίχοι πρέπει να είναι ισοσύλλαβοι και ομοιοκατάληκτοι, με οποιοδήποτε είδος ομοιοκαταληξίας . Δεν πρέπει να ξεπερνούν τους 32.

Τα κείμενα να σταλούν με ψευδώνυμο σε 6 δακτυλογραφημένα αντίγραφα στη διεύθυνση ΕΝΩΣΗ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΩΝ ΧΑΝΙΩΝ 8ης Δεκεμβρίου 44 Χανιά 73132 με απλή επιστολή (όχι συστημένη, όχι με κουριερ). Εσωτερικά της επιστολής, σε μικρό φάκελο, να είναι τα πλήρη στοιχεία του συμμετέχοντα.

Για περισσότερες πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενοι, μπορούν ν΄ απευθύνονται στο τηλέφωνο 2821031984 ή εναλλακτικά στο κινητό  6932286372 και στο e- mail nikolakakis@crete.gov.gr.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Κουτσούμπας: Διευρύνεται ένα ρεύμα αμφισβήτησης της πολιτικής του Μητσοτάκη – Να παλέψουμε για μια εναία Κύπρο

«Διευρύνεται ένα λαϊκό ρεύμα αμφισβήτησης της κυρίαρχης πολιτικής» τόνισε ο...

Κολωνός: Συγκέντρωση νίκης μετά την ενοχή Μίχου και την αθώωση της μητέρας – «Τιμάμε το θάρρος της 12χρονης»

Σε συγκέντρωση «νίκης της αλληλεγγύης» έξω από τη στάση του μέτρο στα Σεπόλια καλεί το απόγευμα της...

Θλίψη στον Δικηγορικό Σύλλογο Χανίων για τον θάνατο του Ιωάννη Αρετάκη

Ο Δικηγορικός Σύλλογος Χανίων με ιδιαίτερη θλίψη αποχαιρετά τον...

Προοπτικές ανάπτυξης ποδηλατικού τουρισμού στην Κίσσαμο

Ο ποδηλατικός τουρισμός μπορεί να συμβάλλει στην προσέλκυση υψηλού...