17.8 C
Chania
Thursday, April 18, 2024

Μήνυμα εντός και εκτός συνόρων για τις γερμανικές αποζημιώσεις με την κατάθεση στεφάνου στην Καισαριανή

Ημερομηνία:

Επίσκεψη με νόημα του Αλέξη Τσίπρα στο σκοπευτήριο της Καισαριανής μετά την ορκωμοσία του. Μήνυμα εντός και εκτός συνόρων για τις γερμανικές αποζημιώσεις.

Με μια κίνηση υψηλού συμβολισμού ξεκίνησε τη πορεία του ο Αλέξης Τσίπρας.

Αμέσως μετά την ορκωμοσία του στο Προεδρικό Μέγαρο ο αρχηγός της κυβέρνησης πήγε στο σκοπευτήριο της Καισαριανής όπου αποτίμησε φόρο τιμής στους εκτελεσθέντες από την γερμανική κατοχή κατά τον δεύτερο παγκόσμιο πόλεμο.

Στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ εξηγούσαν ότι με την ενέργεια του αυτή ο Πρωθυπουργός της χώρας επιδιώκει να τιμήσει τις θυσίες του ελληνικού λαού στην αντίσταση αλλά και τα δημοκρατικά ιδεώδη.

Επίσης, ο Αλέξης Τσίπρας θέλει να υπενθυμίσει προς κάθε κατεύθυνση ότι οι απαιτήσεις της Ελλάδας προς την Γερμανία ως προς τις γερμανικές αποζημιώσεις και οφειλές κάθε άλλο παρά μπαίνουν σε δεύτερη μοίρα.

Αγκαλιάζοντας τον κόσμο που είχε συγκεντρωθεί και εν μέσω συνθημάτων όπως “ΕΑΜ ΕΛΑΣ ΕΠΟΝ ο δρόμος των λαών”, ο Αλ. Τσίπρας, αποχώρησε από την Καισαριανή χωρίς δηλώσεις.

[youtube url=”https://www.youtube.com/watch?v=iWUoO7cw4VQ”]

thetoc.gr

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Εκδήλωση για τα 200 χρόνια από τη Σφαγή στο Λαφονήσι

Φέτος συμπληρώνονται διακόσια χρόνια από τη Σφαγή στο Λαφονήσι Κισσάμου, που έγινε από...

Κρήτη: Πειθαρχική δίωξη κατά αντιδημάρχου για παράνομες μεταδημοτεύσεις!

Βόμβα στην Αυτοδιοίκηση της Κρήτης ! Την Πειθαρχική δίωξη...