25.8 C
Chania
Monday, July 1, 2024

Μήνυμα συμπαράστασης του Νότη Μαριά στην εκδήλωση της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Αστυνομικών Υπαλλήλων (ΠΟΑΣΥ)

Ημερομηνία:

Μήνυμα συμπαράστασης προς την Πανελλήνια Ομοσπονδία Αστυνομικών Υπαλλήλων (ΠΟΑΣΥ) για την εκδήλωση τους στις 13/02/2014 απέστειλε ο Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Τομεάρχης Οικονομικών και Βουλευτής Ηρακλείου Νότης Μαριάς στο οποίο επισήμανε τα παρακάτω: «Αγαπητέ Πρόεδρε κ. Φωτόπουλε

Φίλες και φίλοι

Λόγω ανειλημμένων κοινοβουλευτικών υποχρεώσεων στο εξωτερικό δεν μπορώ να παρευρεθώ στη σημερινή σας εκδήλωση.

Όπως γνωρίζετε στο πλαίσιο της κοινοβουλευτικής μου δραστηριότητας έχω στηρίξει και θα συνεχίσω να στηρίζω τον αγώνα σας και τα δίκαια αιτήματα σας προκειμένου να διασφαλιστεί με τον καλύτερο δυνατό τρόπο το αίσθημα ασφάλειας των πολιτών και η αναβάθμιση της αποστολής και των όρων απασχόλησης του έλληνα αστυνομικού.

Δυστυχώς το νομοσχέδιο για την αναδιάρθρωση της ελληνικής αστυνομίας που προωθεί το Υπουργείο Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη ανατρέπει τη λειτουργία της διοικητικής ιεραρχίας, καταργεί το αρχηγείο της ελληνικής αστυνομίας, ανατρέπει τη διάρθρωση της αστυνομικής διεύθυνσης σε επίπεδο νομού και κρατά κλειστές τις αστυνομικές σχολές.

Για το λόγο αυτό θα σταθούμε απέναντι στις επιλογές αυτές της πολιτικής ηγεσίας του Υπουργείου Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη και θα είμαστε αλληλέγγυοι στο δίκαιο αγώνα σας.

Εύχομαι καλή επιτυχία στη συγκέντρωσή σας.

"google ad"

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Μέχρι την Κρήτη έφτασε ο καπνός από τη φωτιά στην Κερατέα

Βορειοδυτικά της Κρήτης έφτασε ο καπνός από τη φωτιά...

SOS Τροχαία εγκλήματα: Η Ελλάδα και πάλι πρωτοπόρος στα τροχαία εγκλήματα στην Ευρώπη.

Θλίψη και οργή εκφράζει ο Πανελλαδικός σύλλογος SOS Τροχαία...

Συνέλευση για το Μαρκοπούλου από τον σύλλογο «Γειτονιά του ΑηΓιάννη»

Σε ανοιχτή συνέλευση για το πρώην στρατόπεδο Μαρκοπούλου καλεί...

Με μεγάλη προσέλευση οι κρίσιμες εκλογές στη Γαλλία

Στις κάλπες προσέρχονται από σήμερα το πρωί οι Γάλλοι...