22.8 C
Chania
Friday, April 19, 2024

Μήνυμα του Δημάρχου Χανίων για την ανείπωτη τραγωδία στα Τέμπη

Ημερομηνία:

Ο Δήμαρχος Χανίων, Παναγιώτης Σημανδηράκης, σε μήνυμα του αναφορικά με το πολύνεκρο σιδηροδρομικό δυστύχημα στα Τέμπη, αναφέρει οτι:

«Eίμαστε βαθιά συγκλονισμένοι από το μέγεθος της καταστροφής και της τραγωδίας, που εκτυλίχθηκε στα Τέμπη, αφήνοντας πίσω δεκάδες νεκρούς και ακόμα περισσότερους τραυματίες. Και ενώ οι εικόνες από το σημείο του δυστυχήματος προκαλούν ανείπωτη θλίψη και βαθιά οδύνη, η σκέψη μας βρίσκεται σε όλους εκείνους, που σήμερα θρηνούν τον θάνατο κάποιου αγαπημένου. Εκ μέρους του Δήμου Χανίων, θέλω να εκφράσω συλλυπητήρια στις οικογένειες των θυμάτων και περαστικά στους τραυματίες. Ο Δήμος Χανίων συμμετέχει στο τριήμερο εθνικό πένθος, με τις σημαίες να κυματίζουν μεσίστιες σε όλα τα δημοτικά κτήρια».

 

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ