24.8 C
Chania
Sunday, May 19, 2024

Μήνυμα Χρήστου Μαρκογιαννάκη για τις πανελλαδικές

Ημερομηνία:

Η ανακοίνωση των αποτελεσμάτων των Πανελλαδικών Εξετάσεων 2013 σηματοδοτεί για χιλιάδες παιδιά και τις οικογένειές τους την ολοκλήρωση μιας επίπονης μαθησιακής διαδρομής, η οποία επιβάλλει την πειθαρχία και την προσήλωση σε υψηλούς στόχους. Ταυτόχρονα, όμως, σημαίνει και την αφετηρία μιας από τις πλέον εποικοδομητικές περιόδους στη ζωή ενός ανθρώπου, του φοιτητικού βίου, με όλες τις μορφωτικές ευκαιρίες και τις ποικίλες προκλήσεις, που αυτός εμπεριέχει.

Θέλω να συγχαρώ θερμά όλους τους μαθητές και τις μαθήτριες του νομού Χανίων για τις επιδόσεις τους στις εφετινές Πανελλαδικές Εξετάσεις και να τους ευχηθώ να έχουν υγεία και δύναμη, προκειμένου αξιοποιήσουν στο έπακρο όλες τις δυνατότητες για διεύρυνση των οριζόντων τους, που θα τους παρουσιαστούν κατά τη διάρκεια της νέας τους πορείας.

Η επιτυχία σας αυτή είναι μόνο ένα σκαλοπάτι στην κλίμακα της προόδου, μία μόνο σημαντική νίκη στον απαιτητικό στίβο της ζωής.

Καλή πρόοδο σε όλες και όλους!

"google ad"

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ