19.8 C
Chania
Sunday, May 19, 2024

Μήνυση ενάντια στο Εργατικό Κέντρο Ηρακλείου από το Αγροτικό Κτηνοτροφικό Κόμμα Ελλάδας

Ημερομηνία:

Στην δικαιοσύνη προσφεύγει το ΑΚΚΕΛ ο πρόεδρος και ο ΣΥΝΗΓΟΡΟΣ του ΑΓΡΟΤΗ μετά την άρνηση του εργατικού κέντρου Ηρακλείου να δώσει το χώρο του για διοργάνωση συνεδρίου λόγω δηλώσεων του προέδρου του κόμματος κ. Βάκη Τσομπανίδη όπου χαρακτηρίζει τους πρόσφυγες “φονιάδες, βιαστές και ληστές”.

Σε ανακοίνωσή του Αγροτικό Κτηνοτροφικό Κόμμα Ελλάδας τονίζει:

Το ΑΓΡΟΤΙΚΟ ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΙΚΟ ΚΟΜΜΑ ΕΛΛΑΔΑΣ είχε αιτηθεί απο το ΕΚΗ παραχώρηση αίθουσας για την 2η πανελλήνια συνδιάσκεψη του κόμματος στο Ηράκλειο της Κρήτης. Το ΕΚΗ δέχθηκε να παραχωρηθεί η αίθουσα, 2 μόλις ημέρες πριν την συνδιάσκεψη για άγνωστους προς ημάς λόγους, προφασιζόμενοι μια δήλωση στα ΜΜΕ του προέδρου του ΑΚΚΕΛ για το ποιοί είναι οι 2000-3000 πρόσφυγες που απελαύνει η Γερμανία για παραβατική συμπεριφορά, μας ενημερώνει πως δεν μας παραχωρεί την αίθουσα, και μας χαρακτηρίζει φασίστες,ρατσιστές,αντιδημοκράτες και πως ασκούμε ρητορική μίσους.

Ξεχνώντας φυσικά πως το δικαίωμα της ελευθερίας του λόγου είναι απο τα βασικότερα στοιχεία της δημοκρατίας αν όχι το σημαντικότερο, οπότε ο περιορισμός της ή και η επιβολή προσβλητικής ετικέτας είναι ο πραγματικός ΦΑΣΙΣΜΟΣ !!!!

Ερχόμαστε λοιπόν στο συμπέρασμα πως φασίστας είναι αυτός που σε αποκαλεί φασίστα και ρατσιστή επειδή διατύπωσες την γνώμη σου με την οποία διαφωνεί.

Για την 2η πανελλήνια συνδιάσκεψη ήρθαν αρκετοί άνθρωποι απο όλες τις περιοχές της Ελλάδας και σίγουρα θα ερχόταν ακόμη περισσότεροι αν 2 ημέρες πριν δεν είχε προηγηθεί η ανακοίνωση του ΕΚΗ που απέτρεψε πολλούς να παραβρεθούν, επίσεις είχαν προσκληθεί όλα τα Ελληνικά πολιτικά κόμματα, η εκκλησία, φορείς σύλλογοι και συνεταιρισμοί απο ολόκληρη την χώρα.

Εκτός όμως της συκοφαντικής δυσφήμησης προς το πρόσωπο προέδρου πολιτικού φορέα που είναι κακουργηματικού χαρακτήρα, έχουμε και ζημία ως κόμμα υλική και ηθική. Για όλους τους παραπάνω λόγους και για πολλούς άλλους που θα αναλύσουμε στα δικαστήρια αποφασίζουμε να κινηθούμε νομικά κατά του ΕΚΗ να ζητήσουμε γενναία αποζημίωση υλική και ηθική.

Τι είχε δηλώσει ο πρόεδρος του ΑΚΚΕΛ κ. Τσομπανίδης

Οι δηλώσεις του προέδρου του ΑΚΚΕΛ κ. Τσομπανίδη ήταν οι εξής:

akkel

 

Τι έγραφε το Εργατικό Κέντρου Ηρακλείου για την άρνησή του να παραχωρήσει τους χώρους του

Το Εργατικό Κέντρο Ηρακλείου μετά τις συγκεκριμένες δηλώσεις αρνήθηκε την παραχώρηση των χώρων του δίνοντας στη δημοσιότητα και την εξής ανακοίνωση:

“Οργή και αγανάκτηση προκαλούν οι δηλώσεις του Προέδρου της ΑΚΚΕΛ κ. Β. Τσομπανίδη, σύμφωνα με τις οποίες χαρακτηρίζει τους πρόσφυγες φονιάδες, βιαστές και ληστές.

Το Εργατικό Κέντρο Ηρακλείου σε όλη του την Ιστορία χαρακτηρίζεται για τους αγώνες του,   για την Ελευθερία, την Δημοκρατία και την αλληλεγγύη.

Κατόπι τούτου, σε καμία περίπτωση  δεν μπορεί  να « φιλοξενεί » κομματικές οντότητες , οι οποίες μέσω του Προέδρου τους  εκφράζουν τέτοιες ακραίες απόψεις.

Με απόφαση της  Εκτελεστικής Επιτροπής του ΕΚΗ, δεν θα δοθεί η αίθουσα Γενικών Συνελεύσεων για την ιδρυτική πράξη του παραπάνω κόμματος  όπως αυτή είχαν αιτηθεί για το Σάββατο και Κυριακή 17 & 18/9/2016

Στο Εργατικό Κέντρο Ηρακλείου δεν χωράνε απόψεις Αντιδημοκρατικές, Ρατσιστικές και απόψεις που προσβάλλουν την ανθρώπινη αξιοπρέπεια”.

"google ad"

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ