13.7 C
Chania
Τετάρτη, 25 Φεβρουαρίου, 2026

Μήνυση κατά συμβολαιογράφων και αστυνομικών για τους πλειστηριασμούς κατέθεσε η Ζωή Κωνσταντόπουλου

Ημερομηνία:

Μέλη του κινήματος «Δεν πληρώνω» και η επικεφαλής της Πλεύσης Ελευθερίας, Ζωή Κωνσταντοπούλου κατέθεσαν την Τετάρτη μήνυση στην εισαγγελία Πρωτοδικών κατά παντός υπευθύνου για τους πλειστηριασμούς.

Συγκεκριμένα, η μήνυση στρέφεται εναντίον των συμβολαιογράφων που διενεργούσαν πλειστηριασμούς αν και το σωματείο τους είχε δηλώσει αποχή, αλλά και εναντίον των αστυνομικών για σωματικές βλάβες και παράβαση καθήκοντος, για την παρέμβαση τους στο Ειρηνοδικείο την Τετάρτη 29 Νοεμβρίου.

Την συγκεκριμένη ημέρα ήταν προγραμματισμένοι πλειστηριασμοί και οι συλλογικότητες προσπαθούσαν να τους αποτρέψουν όταν η αστυνομία επενέβη και τους απώθησε.

Δεν μπορούν όλοι να πληρώσουν. Και το σεβόμαστε.

Αν βρίσκεσαι σε δύσκολη οικονομική κατάσταση, συνέχισε να μας διαβάζεις δωρεάν. Η ενημέρωση πρέπει να παραμένει προσβάσιμη για όλους.

Αν όμως μπορείς, στήριξέ μας σήμερα. Ορίστε δύο καλοί λόγοι για να το κάνεις:

  1. Η στήριξή σου ενισχύει άμεσα την ποιότητα και την ανεξαρτησία της δημοσιογραφίας μας.
  2. Κοστίζει λιγότερο από έναν καφέ και η διαδικασία διαρκεί λιγότερο από 1 λεπτό.

Επίλεξε σήμερα να γίνεις συνδρομητής ή δωρητής.

Γίνε συνδρομητής

Σας ευχαριστούμε θερμά.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις - Γίνετε συνδρομητές!

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Η Βαρκελώνη διπλασιάζει τον τουριστικό φόρο για να αντιμετωπίσει την στεγαστική κρίση

Οι τουρίστες στη Βαρκελώνη ενδέχεται να επιβαρύνονται με φόρο...

Περιφέρεια Κρήτης: Πρώτη Συνεδρίαση του Φόρουμ για την Κοινωνική & Αλληλέγγυα Οικονομία

Πραγματοποιήθηκε η πρώτη συνεδρίαση του Φόρουμ Κ.ΑΛ.Ο. της Περιφέρειας Κρήτης με απόφαση Αρναουτάκη. 87 φορείς εντάχθηκαν σε χρηματοδότηση 5,7 εκατ. ευρώ.

Εκδήλωση τιμής στους 200 κομμουνιστές της Καισαριανής διοργανώνει το ΚΚΕ Χανίων

Το ΚΚΕ Χανίων διοργανώνει εκδήλωση τιμής στους 200 κομμουνιστές της Καισαριανής την Κυριακή 1 Μαρτίου στο Μάλεμε. Θα τιμηθούν τρεις Χανιώτες εκτελεσθέντες.