15.8 C
Chania
Sunday, May 5, 2024

Μήνυση καταθέτει η ΛΑΕ για την τρίτη ανακεφαλαιοποίηση

Ημερομηνία:

Μήνυση καταθέτει η Λαϊκή Ενότητα για την τρίτη ανακεφαλαιοποίηση των τραπεζών, αλλά και των προηγούμενων ανακεφαλαιοποιήσεων τους

Όπως σημειώνεται σε σχετική ανακοίνωση, «ο Παναγιώτης Λαφαζάνης, επικεφαλής της ΛΑ.Ε., μαζί με τα μέλη της Πολιτικής Γραμματείας της παράταξης, θα καταθέσουν τη Δευτέρα 6/6, στις 10:30 π.μ., προσωπικά στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών (κτίριο 16 – πρώην Σχολή Ευελπίδων) μηνυτήρια αναφορά για το μέγα σκάνδαλο της τρίτης ανακεφαλαιοποίησης των τραπεζών αλλά και των προηγούμενων ανακεφαλαιοποιήσεων τους».

Όπως επανειλημμένα έχει καταγγείλει η ΛΑ.Ε. και προσωπικά ο Π. Λαφαζάνης, με την πρόσφατη τρίτη ανακεφαλαιοποίηση των τραπεζών, οι τράπεζες πέρασαν με εξοργιστικά χαριστικές και σκανδαλώδεις μεθοδεύσεις και σε εξευτελιστικές τιμές, σε ξένα κερδοσκοπικά κεφάλαια, ενώ το ελληνικό δημόσιο, οι μικρομέτοχοι και μικρο ομολογιούχοι των τραπεζών υπέστησαν πρωτοφανείς ζημιές πολλών δεκάδων δισ. ευρώ.

«Η μηνυτήρια αναφορά της ΛΑ.Ε. θα στρέφεται κατά του ΤΧΣ, της Διοίκησης της ΤτΕ, των Διοικήσεων των Τραπεζών, της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς και κατά παντός άλλου συνεργού και συμμέτοχου στο σκάνδαλο, που θα αποκαλυπτόταν από τη διερεύνηση του».

thepressproject.gr

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Με κατάνυξη ο Επιτάφιος Θρήνος στη Μονή Γουβερνέτου | Φωτός

Παρουσία πλήθους πιστών και με κατάνυξη πραγματοποιήθηκε ο Επιτάφιος...

Μονή Αγκαράθου: Τα πρόβατα περνούν κάτω από τον Επιτάφιο για ευλογία! | Βίντεο

Κατάνυξη και ευλάβεια το βράδυ της Μεγάλης Παρασκευής στην περιφορά του...

Δείτε τι λένε οι ειδικοί για την πρόωρη ανθοφορία των ελαιόδεντρων στην Κρήτη

Με ταχείς ρυθμούς εξελίσσεται η πρόωρη φετινή ανθοφορία των ελαιοδέντρων σε όλες τις ελαιοπαραγωγικές περιοχές...