11.8 C
Chania
Monday, December 15, 2025

Μία αυτοκτονία και δύο απόπειρες σε λίγες ώρες

Ημερομηνία:

Αναστατωμένη είναι η τοπική κοινωνία από τα απανωτά περιστατικά ανθρώπων που θέλησαν να δώσουν τέλος στη ζωή τους.

Συγκεκριμένα, μέσα σε λίγες ώρες σημειώθηκε μία αυτοκτονία και δύο απόπειρες που ,ευτυχώς, απέτυχαν.

Η πρώτη απόπειρα αφορά σε νεαρή κοπέλα από το Ηράκλειο που νοσηλεύεται διασωληνωμένη στο Νοσοκομείο Αγίου Νικολάου και για άγνωστους λόγους θέλησε να δώσει τέλος στη ζωή της.

Το δεύτερο περιστατικό αφορά σε μία μεσήλικη Βουλγάρα που κατοικεί στην Ιεράπετρα .

Η γυναίκα φέρεται να αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα και πήρε μεγάλη ποσότητα χαπιών.

Τέλος, στο απονενοημένο διάβημα προχώρησε μία 36χρονη γυναίκα στο Ηράκλειο.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες η γυναίκα με καταγωγή από χωριό της Μεσαράς κρεμάστηκε με ένα κορδόνι στο σπίτι στο οποίο διέμενε στην περιοχή του Τζάμπο.

Η 36χρονη γυναίκα που ήταν υπάλληλος του ΠΑΓΝΗ, ζούσε μόνη της  ενώ οι συνθήκες που την οδήγησαν στην απελπισμένη πράξη διερευνώνται από τις αρχές.

 

cretalive.gr

Το ξέρουμε…

Το να βλέπετε αυτά τα μηνύματα μπορεί να είναι κουραστικό. Και να είστε σίγουροί ότι ούτε κι εμείς βρίσκουμε κάποια ευχαρίστηση από το να τα γράφουμε... Όμως αυτό το μήνυμα δεν αφορά εμάς. Αφορά κάτι πολύ πιο σημαντικό: την επιβίωση της ανεξάρτητης, μαχητικής δημοσιογραφίας στην Kρήτη.

Η στήριξη σας είναι σημαντική γιατί μας επιτρέπει να:

  1. - Κάνουμε ρεπορτάζ χωρίς φόβο και εξαρτήσεις. Κανείς δεν μας υπαγορεύει τι να πούμε ή τι να αποσιωπήσουμε.
  2. - Κρατάμε τη δημοσιογραφία μας προσβάσιμη σε όλους, ακόμη και σε αυτούς που δεν έχουν την ικανότητα να πληρώσουν. Χωρίς paywall, χωρίς προνόμια μόνο για όσους έχουν την οικονομική δυνατότητα.

Η απλή αλήθεια είναι ότι τα έσοδα διαρκώς συρρικνώνονται. Αν πιστεύετε ότι μια πραγματικά ελεύθερη ενημέρωση είναι ζωτικής σημασίας για τη δημοκρατία και τον έλεγχο της εξουσίας, τότε δώστε μας τη δύναμη να συνεχίσουμε.

Γίνε συνδρομητής

Σας ευχαριστούμε θερμά.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις - Γίνετε συνδρομητές!

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ