21.8 C
Chania
Saturday, September 28, 2024

Μία καλή πράξη! Αυτός ο Ηρακλειώτης διαθέτει το πατρικό του σε πυρόπληκτους της Αττικής

Ημερομηνία:

Είναι από εκείνες τις στιγμές που αισθάνεσαι πως ίσως η ανθρωπότητα έχει ακόμα ελπίδα…

Ένας Ηρακλειώτης, ο οποίος θέλει να διατηρήσει χαμηλούς τόνους, ο κ. Ηλίας Μ., απευθύνει πρόσκληση, μέσω του Cretalive, σε όποιον πυρόπληκτο της Αττικής έχει χάσει το σπίτι του να τον φιλοξενήσει στο δικό του πατρικό, στο κέντρο του Ηρακλείου.

Όπως λέει, το σπίτι δεν κατοικείται αυτή τη στιγμή, δεν έχει ψυγείο και κουζίνα, ωστόσο διαθέτει 4 υπνοδωμάτια και ένα σαλόνι και μπορεί να καλύψει τις ανάγκες στέγασης για μία μεγάλη οικογένεια ή έναν συγκεκριμένο αριθμό ατόμων.

Προσπάθησε να επικοινωνήσει με τις αρμόδιες Αρχές προκειμένου να βρει κάποια άτομα που είναι σε ανάγκη, ωστόσο αυτό δεν ήταν εφικτό, ίσως λόγου του φόρτου εργασίας που υπάρχει.

καμμένα Αττική Ηλίας Ηράκλειο Σπίτι

Ο κ. Ηλίας Μ. προτίθεται ακόμα και να καλύψει τα εισιτήρια για όποιον θέλει να έρθει να μείνει στο Ηράκλειο για έναν, δύο ή τρεις μήνες, όσο διάστημα χρειαστεί μέχρι να σταθεί ξανά στα πόδια του.

Όπως λέει, οι πυρκαγιές είναι για εκείνον έναν πολύ ευαίσθητο θέμα καθώς ο ίδιος «έχασε» ένα πολύ αγαπημένο του πρόσωπο, έναν θείο του που ήταν πυροσβέστης, σε μία φωτιά.

Τα στοιχεία επικοινωνίας του είναι στη διάθεση του Cretalive για όποιον βρίσκεται σε ανάγκη και ενδιαφέρεται.

"google ad"

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Δημοσκόπηση: Οι εκπλήξεις στις μετακινήσεις των ψηφοφόρων

Αξιοσημείωτα είναι τα ευρήματα της δημοσκόπησης της Metron Analysis για το...

Καθηγήτρια του Πολυτεχνείου Κρήτης, ξεπέρασε τις 10.000 αναφορές στο ερευνητικό της έργο σύμφωνα με το Google Scholar

Η Καθηγήτρια Διονυσία Κολοκοτσά της Σχολής Χημικών Μηχανικών και Μηχανικών Περιβάλλοντος...