25.8 C
Chania
Saturday, May 18, 2024

Μία μαγευτική βραδιά για καλό σκοπό στα Σφακιά

Ημερομηνία:

Μια μοναδική, μαγική βραδιά περιμένει μικρούς και μεγάλους το Σάββατο 07 Δεκεμβρίου 2013 στην Χώρα Σφακίων.Με πρωτοβουλία του Μουσικοχορευτικού Συλλόγου Σφακίων «Τα Σφακιά», θα γίνει για πρώτη φορά φωταγώγηση ενός πανύψηλου Χριστουγεννιάτικου Δέντρου στην κεντρική πλατεία στην Χώρα, όπου θα περιλαμβάνει πολλές εκπλήξεις για όλους και ταυτόχρονα θα γίνει και συλλογή χρημάτων για το Σύλλογο Εθελοντικής Προσφοράς «Ορίζοντας», που στηρίζει παιδιά με καρκίνο. Στην διάρκεια της βραδιάς θα πωλούνται βιβλία που περιλαμβάνουν cd με παιδικά Χριστουγεννιάτικα τραγούδια, από τα οποία μέρος των εσόδων θα διατεθούν στο Σύλλογο «Ορίζοντας».

Κλόουν, δώρα και εδέσματα θα είναι στο μενού της εκδήλωσης, που όμως θα έχει και μία μεγάλη έκπληξη: ο Τραγουδιστής Γιάννης Σαββιδάκης, όπου προσφέρθηκε να τραγουδήσει αφιλοκερδώς και να διασκεδάσει τους κατοίκους αλλά και τους επισκέπτες εκείνης της ημέρας.

Σας καλούμε όλους να περάσουμε μία όμορφη βραδιά!

"google ad"

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ