20.8 C
Chania
Sunday, May 19, 2024

Μία προσευχή για την Γλυκερία, την 44χρονη που δίνει τη μάχη για τη ζωή της μετά από εμβολιασμό με AstraZeneca

Ημερομηνία:

Όλη η Κρήτη και η Ελλάδα παρακολουθεί με αγωνία την εξέλιξη της υγείας της 44χρονης που νοσηλεύεται στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας (ΜΕΘ) του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Ηρακλείου (ΠαΓΝΗ), μετά από τον εμβολιασμό της με AstraZeneca.

Η συγκινητική ανάρτηση

Η πρόεδρος της Ηράκλειας Πρωτοβουλίας, κ. Άννας Παπαχρονάκη, αναφέρει, σε ανάρτησή της, όπου είναι και η φωτογραφία της Γλυκερίας Μανουσάκη- Κρυοβρυσανάκη, “μία προσευχή , από όλους μας , για την Γλυκερία μας …μανούλα τριών παιδιών. ? Γίνονται και θαύματα ..”

Νέες εξετάσεις

Υπενθυμίζεται πως ο κ. Γιώργος Χαλκιαδάκης, διοικητής του νοσοκομείου, ανέφερε πως “η κατάσταση της 44χρονης είναι σταθερά κρίσιμη. Δεν υποστηρίζονται τα λοιπά όργανα με φαρμακευτική αγωγή και περιμένουμε τ’ αποτελέσματα των εξετάσεων που έχουμε στείλει για να δούμε τα επίπεδα φαρμάκων για να ξεκινήσουμε τα τεστ εγκεφαλικής λειτουργίας”

Οι γιατροί θα υποβάλλουν σε νέες εξετάσεις τη 44χρονη μητέρα τριών παιδιών για να διαπιστώσουν τα επίπεδα της εγκεφαλική λειτουργίας.

"google ad"

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ