15.8 C
Chania
Friday, March 29, 2024

Μία φωτογραφία, όλη η Ελλάδα: Βγάζουν φωτογραφίες μόδας, ενώ δίπλα τους κοιμούνται στο δρόμο

Ημερομηνία:

Είναι αυτή η πραγματικότητα που ζούμε, η με τις τόσες αντιθέσεις. Στο δρόμο κοιμάται ένας άστεγος, όμως αυτό δε φαίνεται να ενοχλεί το μοντέλο που ποζάρει αυτάρεσκα ούτε τον φωτογράφο που φορώντας μάσκα παίρνει θέση για να τραβήξει “καλές φωτογραφίες”.

Ο φωτογράφος είναι ο γνωστός τηλεκριτής του παιχνιδιού reality Greek Next Top Model κ. Δημήτρης Σκουλούς και αν και δεν έχει γίνει γνωστό αν η φωτογράφιση ήταν στα πλαίσια του τηλεπαιχνιδιού, το βέβαιο είναι ότι ο άστεγος δεν ήταν μέρος του σκηνικού αλλά της πραγματικότητας όπως είναι, χωρίς μέικ απ, πόζες και ψεύτικα χαμόγελα.

Από τη μία λοιπόν η σκηνοθετημένη φωτογράφιση του μοντέλου, και από την άλλη η δίχως σκηνοθεσία πραγματικότητα ενός άστεγου. Δίπλα – δίπλα, δύο κόσμοι που συνυπάρχουν δίχως να έχουν καμία επαφή.

Να σημειώσουμε ότι η φωτογραφία είναι του Ηλία Κάπραλου και όπως είναι λογική έχει κάνει τον γύρο των social media.

Image may contain: one or more people, shoes, tree and outdoor
You, Dimitrios Patelis and 266 others
20 Comments
11 Shares
Like
Comment
Share
Σάλος με τον Δημήτρη Σκουλό που κάνει φωτογράφιση δίπλα από άστεγο που κοιμάται

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ