23.4 C
Chania
Τετάρτη, 16 Σεπτεμβρίου, 2026

Μαθήτρια κατήγγειλε βιασμό για να… γλιτώσει το μάθημα και συνελήφθη

Ημερομηνία:

Σε ψευδή καταγγελία πως ένας άγνωστος προσπάθησε να τη βιάσει προχώρησε 15χρονη μαθήτρια πριν τα Χριστούγεννα στην προσπάθεια να μην πάει στο σχολείο.

Το απίστευτο περιστατικό διαδραματίστηκε στο Κορωπί. Η ανήλικη πήγε μαζί με την μητέρα της στο τμήμα Ασφαλείας της περιοχής και η κοπέλα ανέφερε πως ένας άγνωστος δράστης αφού της σφύριζε προκλητικά στη συνέχεια την προσέγγισε, της τράβηξε τα ρούχα και την έφερε προς το μέρος του εγκλωβίζοντας την σε τοίχο. Η κοπέλα, συνεχίζοντας στην ψευδή κατάθεσή τους στους αστυνομικούς, είπε πως εμφανίστηκε ένας άγνωστος προς αυτήν πολίτης και ο δράστης μόλις τον είδε αποχώρησε.

Τόνισε ακόμη πως επιβιβάστηκε σε ένα αυτοκίνητο στο οποίο τον περίμεναν δύο άτομα.

Την ίδια ημέρα οι αστυνομικοί που κατάλαβαν γρήγορα πως η κατάθεσή της έχει κενά την εξέτασαν συμπληρωματικά και ομολόγησε πως κατήγγειλε ψευδώς την απόπειρα βιασμού της προκειμένου να αποφύγει το προγραμματισμένο μάθημα διδασκαλίας που είχε το πρωί της ίδιας ημέρας.

Η ανήλικη συνελήφθη μαζί με τον υποτιθέμενο αυτόπτη μάρτυρα, ο οποίος την είχε μεταφέρει στη μητέρα της.

 

Δεν μπορούν όλοι να πληρώσουν. Και το σεβόμαστε.

Αν βρίσκεσαι σε δύσκολη οικονομική κατάσταση, συνέχισε να μας διαβάζεις δωρεάν. Η ενημέρωση πρέπει να παραμένει προσβάσιμη για όλους.

Αν όμως μπορείς, στήριξέ μας σήμερα. Ορίστε δύο καλοί λόγοι για να το κάνεις:

  1. Η στήριξή σου ενισχύει άμεσα την ποιότητα και την ανεξαρτησία της δημοσιογραφίας μας.
  2. Κοστίζει λιγότερο από έναν καφέ και η διαδικασία διαρκεί λιγότερο από 1 λεπτό.

Επίλεξε σήμερα να γίνεις συνδρομητής ή δωρητής.

Γίνε συνδρομητής

Σας ευχαριστούμε θερμά.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις - Γίνετε συνδρομητές!

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Μικρές συνήθειες, μεγάλες αλλαγές: Απλές πρακτικές για τη μείωση αποβλήτων χαρτιού

Πρακτικές συμβουλές για τη μείωση αποβλήτων χαρτιού στην καθημερινότητα. Μάθετε απλές συνήθειες για την προστασία του περιβάλλοντος και την εξοικονόμηση πόρων.

Αποφάσεις Φοιτητικών Συλλόγων για τα 13 χρόνια από τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα: “Τεράστια πρόκληση η αποφυλάκιση Κασιδιάρη για το λαό που με μαζικό...

Φοιτητικοί Σύλλογοι Πολυτεχνείου Κρήτης καταγγέλλουν την αποφυλάκιση Κασιδιάρη για τα 13 χρόνια από τη δολοφονία Παύλου Φύσσα. Κάλεσμα σε αντιφασιστική συγκέντρωση στα Χανιά.