27.8 C
Chania
Saturday, May 18, 2024

Μαθητές στην Μαλακοπή κάνουν αποχή με σύνθημα «σύνορα κλειστά, έλεος σε κανέναν»

Ημερομηνία:

Οι μαθήτριες και μαθητές του 1ου Γυμνασίου Μαλακοπής Θεσσαλονίκης προχώρησαν σε ολιγόωρη αποχή από τα μαθήματα τους όπως σημειώνουν οι ίδιοι ως «συμπαράσταση στους στρατιώτες που φυλάνε τα σύνορα στον Έβρο». «Τρίζουν τα κόκκαλα των ηρώων του 21», «Σύνορα κλειστά, έλεος σε κανέναν» γράφουν δύο πανό που ανήρτησαν έξω από το σχολείο τους.

Σε ένδειξη συμπαράστασης, όπως αναφέρουν οι ίδιοι, για τα στελέχη της Ελληνικής Αστυνομίας και των Ενόπλων Δυνάμεων που βρίσκονται στον Έβρο πραγματοποίησαν ολιγόωρη αποχή από τα μαθήματα τους μαθητές στη Θεσσαλονίκη.

Συγκεκριμένα, πρόκειται για τους μαθητές του πρώτου σχολείου Μαλακοπής, οι οποίοι τις πρώτες τρεις σχολικές ώρες πραγματοποίησαν αποχή.

Δύο από τα πανό που ανήρτησαν έξω από το σχολείο τους γράφουν: «Τρίζουν τα κόκκαλα των ηρώων του 21», «Σύνορα κλειστά, έλεος σε κανέναν».

"google ad"

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ